Salı, 01 Ağustos 2017 17:46

Cesur ve dürüst devlet büyükleri hep hayırla anılacaktır

28 Şubat davasında  “ 28 Şubat bir koalisyon darbesidir, Bu koalisyonda asker, sivil, adliye, basın yayın kartelleri, iş çevreleri, sendikalar görev almıştır” diyerek milletimizin hakkını darbecilere karşı savunan, dürüst, mert, korkusuz dik duruşu, gerçekleri açık ve net bir şekilde ortaya koymasından dolayı Asder Genel Başkanı ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü olarak Prof.Dr.Nevzat TARHAN tarafından teşekkür mektubu gönderilmiştir. Mektup metni ektedir.

E.Başbakan Prof.Dr.Tansu ÇİLLER tarafından gönderilen cevabi mektupta, “ temel amacımızın; gelecek kuşakların bizim karşılaştığımız olumsuzlukları tecrübe etmek durumunda kalmamalarını ve gelişen demokrasi içinden, ayrışmadan, birlik ve bütünlük içinde yaşamalarını sağlamak olması gerektiğini düşünüyorum. “ dedi.

Milletimiz; dürüst, cesur, dirayetli, doğruları korkusuzca dile getiren  devlet büyüklerini hep hayırla anacaktır.

Son Düzenlenme Salı, 01 Ağustos 2017 17:57
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...