Cumartesi, 10 Şubat 2018 12:41

Gazi Üyelerimize Devlet Övünç Madalyası Verildi

Derneğimiz Üyelerinden 15 Temmuz Gazileri Gürsel PEMBEÇİÇEK ve Murat KARAKOCA’ya “Devlet Övünç Madalyası” takdim edilmiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan KAYA ve Ankara Valisi Ercan TOPACA'nın katıldığı, şehit yakınları ve gazi ailelerinin hazır bulunduğu tören ile hak sahiplerine madalyaları  verilmiştir. Daha sonra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan TANRIVERDİ Bey’i ziyaret eden Karakoca bu madalyaya layık görüldüğünden dolayı teşekkür etmiştir. Ziyarette Asder Genel Başkan Yrd. Ve Ankara Şube Başkanı Dr.Hasan Hüseyin ULUDAĞ ile E.As.Hakim Yusuf ÇAĞLAYAN’da hazır bulunmuştur.

15 Temmuz’da Ülkemizin istila edilmesini önleyen, bu uğurda canını ortaya koyan şehitlerimize, gazilerimize ve milletimize şükranlarımızı sunarız. Onlar hür türlü övünce layıktırlar. Üye Gazilerimiz Gürsel PEMBEÇİÇEK ve  Murat KARAKOCA’yı da kutluyoruz.

ASDER YÖNETİM KURULU

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Şubat 2018 14:09
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...