Uyarı

JUser: :_load: 490 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
JUser: :_load: 487 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
Pazartesi, 30 Ağustos 2010 02:46

Konya da YAŞ Mağdurlarından Evet Çağrısı.

Adaleti Savunanlar Derneği Konya Temsilcisi Mehmet KANMAZ Konya’da bulunan  YAŞ Mağdurları ile birlikte Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde basına açıklama yaptı. Sayın KANMAZ 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu vereceklerini açıkladı. 

ASDER Konya temsilcisi Mehmet KANMAZ, yargısız infaza tabi tutulduklarını, yargılanmadan yargıya müracaat etme hakları olmadan TSK’dan tasfiye edildiklerini söyledi.

 

 

 

Bugüne kadar orduyu korumak adına sustuklarını ve koruduklarını söyleyen Kanmaz, "Şimdi haykırıyoruz duyun bizi, 12 Eylül referandumu, kırılma noktamız, hakkımızın alınma günü, Ramazan Bayramı 3 gün ama dördüncü gün de bizim ve milletimizin hukuk ve özgürlük bayramı olacaktır biz elimizden gasledilen tüm haklarımızı mahkemelere müracaat edip alacağız, çünki referandumdan sonra bizler mahkeme yolu açılacak. Bazıları mahkemelerden kaçarken bizler yargılanmak istediğimizi haykırıyoruz yargılama hakkımızı almak için referanduma EVET diyoruz  şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Mart 2011 19:55
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

3 yorum

  • Yorum Linki tekarslan Pazartesi, 13 Eylül 2010 19:44 yazan tekarslan

    bu ülkede tecavüzcüler ,hırsızlar,bebek katilleri,hortumcular,mafyayla ilişkisi olanlar,teröristler bile yargılanıyorken bizlere bu hakkımızı teslim etme gayretinde olan herkesi kutluyor refarendumdan çıkan sonuç neticesi herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

    Raporla
  • Yorum Linki uarslantr Pazartesi, 13 Eylül 2010 12:43 yazan uarslantr

    merhaba,
    1990 mezunu Dz.Astsb. ım. 1997 mayısdaki YAŞ mağdurlarındanım. Dz Astsb olarak Gölcük de bağlı TCG AKDENİZ K.lığı emrinde görevli iken 04 haziran 1997 de ilişiğim kesildi.
    Bugün itibariyle yapabileceklerimiz konusunda sizden bilgi almak istiyorum.
    açılacak davalar bireysel mi olmalıdır, yoksa toplu dava açılabilir mi? ne zaman dava açılmalıdır? nasıl dava açılmalıdır vs. gibi konularda bize yol gösterici olmanızı rica ediyorum. zannediyorum özellikle bu konuyu üzerine almak isteyen konusunda uzman avukatlar vardır.
    saygılarımla

    Ümit ARSLAN
    0505 479 42 18

    Raporla
  • Yorum Linki yusuf metin Cumartesi, 04 Eylül 2010 23:40 yazan yusuf metin

    yorumlarınıza ve düşüncelerinize içtenlikle katılıyorum. asder ismini yeni duydum. kendimde çok büyük bir eksiklik hissettim ama çok sevindim. böyle bir derneğin var oluşu sizler gibi büyüklerimizin oluşu beni duygulandırdı. yetkili ve yönetici görevinde bulunan siz değerli büyüklerimizle tanışmak isterim. lütfen ban yazın.
    e-mailim:yusufmetinhan@hotmail.com.

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...