Salı, 03 Aralık 2013 11:05

28 Şubat davasında ilginç gelişme

Yayınlanan iki kitabıyla 28 Şubat iddianamesine sayısız belge sokan ve davanın müdahili olan arkadaşımız Aslan Değirmenci'nin avukatı Emrullah Beytar " Sanıklara çok soru sormak" gerekçesiyle Ankara Barosuna şikayet edildi.

Yayınlanan iki kitabıyla 28 Şubat iddianamesinin deliller klasörüne sayısız belge sokan ve davanın müdahili olan arkadaşımız Aslan Değirmenci’nin avukatı Emrullah Beytar, Ankara Barosuna şikâyet edildi. Gerekçe olarak mahkeme anında “Sanıklara çok soru sormak!” gösterildi.

 

Çete davaları kadar sahiplenmediği öne sürülen 28 Şubat Davasında müdahil avukatlara psikolojik harekât devreye sokuldu.

Yayınladığı iki kitabıyla 28 Şubat iddianamesinin deliller klasörüne sayısız belge sokan ve davanın müdahili olan arkadaşımız Aslan Değirmenci’nin avukatı Emrullah Beytar, Ankara Barosuna şikâyet edildi. Gerekçe olarak mahkeme anında “Sanıklara çok soru sormak!” gösterildi.

 

SUSTURMA OPERASYONU!

28 Şubat post-modern darbe döneminin Genelkurmay Personel Başkanı emekli Korgeneral Yıldırım Türker'in avukatı Aytekin Erol, devam eden davanın müdahil avukatlarından Emrullah Beytar hakkında Ankara Barosuna şikâyet dilekçesi verdi.

 

BU NASIL BİR ŞİKÂYET

Aksiyoner Hukukçular Derneği Başkanı Beytar’ın cezalandırılmasını isteyen sanık avukatı Erol, dilekçesinde ayrıca sürekli soru sorularak sanıklara saygı gösterilmediğini öne sürdü. Savunma hakkına müdahale edildiğini iddia eden Erol, avukatlık meslek kurallarının Beytar tarafından ihlal edildiğini savundu.

 

HABER10 / ANKARA-

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...