Pazartesi, 03 Mart 2014 13:05

ASDER Bursa 28 Şubat Ziyaretleri

“Çok büyük acılar yaşandı”

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ‘postmodern askeri müdahale’ 28 Şubat’ın yıldönümünde AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret etti.

 

 

 

 

 

BURSA - Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ‘postmodern askeri müdahale’ 28 Şubat’ın yıldönümünde AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret etti.İl Başkanı Cemalettin Torun’a, ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ile dernek üyelerinin ziyareti sırasında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Gürses ve İl Sekreteri İbrahim Güney eşlik etti. ASDER ziyaretinde gündem 28 Şubat süreciydi…

 
“Çok büyük acılar yaşandı…”
28 Şubat sürecinde yoğun mağduriyetin yaşanan illerin başında Bursa’nın geldiğini ifade eden Başkan Torun, şöyle devam etti:
“28 Şubat’ın pilot bölgelerinden biri Bursa’ydı. En çok mağduriyetin yaşandığı illerin başında Bursa geliyordu. 28 Şubat süreci bizleri çok üzen bir dönemdi. O süreçte tekrar görmek istemediğimiz, yaşamak istemediğimiz hususlar vardı. Eğitim haklarının elinden alınan çok sayıda kardeşlerimiz vardı. Makamından edilen, görevine son verilen arkadaşlarımız vardı. O süreçte, demokrasinin en kara günlerinden biri yaşadı. Çok sayıda insanımız ikinci sınıf insan muamelesi görüyordu.  Allah o günleri bir daha göstermesin… O günlerden ders almamız gerekiyor. Çok acılar yaşandı,  çok çile çeken arkadaşlarımız oldu. O sürecin kalıntıları uzun bir süre devam etti. AK Parti iktidara gelene kadar o sıkıntılar ciddi manada devam etti.”
 
“O gün millet iradesi tecelli etti”
ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ise “O gün millet iradesinin tecellisi ettiğini ve 28 Şubat sürecini geride bıraktıklarını” söyledi. Çelenk, bu noktada AK Parti kadrolarına ve  emeği geçen herkese teşekkür etti.


Abdullah Gürçay-Mansetalti Haber

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...