Perşembe, 13 Nisan 2017 15:57

Ortaokul'a Gönderilen Kitaplar Ulaştı

"Şanlıurfa Viranşehir Tekneli Köyü Sergen Mezrasındaki İlkokul ve Ortaokuluna göndermiş olduğunuz kitaplar ulaşmıştır.

Kardeşlerimize başarılar dileriz."

Reşat Fidan

Genel Sekreter

"Özellikle kız öğrencilerimizin daha bilinçli, manevi değerlerine bağlı,  geleceğin iyi eğitim almış birer anne adayı olması bağlamında  dini roman okumaları  oldukça gerekli bir hal almaktadır. Okul olarak kız çocuklarımızın sizin  eserlerinizden ilham  almasını istiyoruz.

Kırsal kesimde, bir mezrada, yer alan imam hatip ortaokulumuzun bu eksikliğini karşılamak üzere sizden destek rica ediyoruz. Bu kızlarımız adına  sizden dini hikaye – roman  desteği talep ediyoruz. Bu konuda yanımızda olur musunuz?

Zor şartlarda eğitim vermeye çalışan okulumuz için , her konuda eksikleri ve sıkıntıları olan çocuklarımız- geleceğimiz- adına bu talebimizi karşılayabilir misiniz?

Güzel haberlerinizi bekleyeceğiz.

Sağlıcakla kalın,

Saygılar, selamlar."

Mehmet Ali Akgeyik

Şanlıurfa Viranşehir Sergen İlkokul ve Ortaokulu Öğretmeni

Son Düzenlenme Perşembe, 13 Nisan 2017 16:14
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...