Pazar, 10 Haziran 2018 03:37

Cumhurbaşkanı mızdan Astsubaylara Müjde...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında yapmış olduğu açıklamada:"Astsubaylarımızın göreve başlama kademelerini, eğitim yıllarına göre bir üste çıkartıyoruz. Mesela şu anda 2 yıllık yükseköğrenim mezunu bir astsubayımız 9. derecenin 1. kademesinden göreve başlıyordu artık 9. derecenin 2. kademesinden başlayacak. Aynı şekilde 4 yıllık yükseköğrenim mezunu olup 9. derecenin 3. kademesinden göreve başlayan astsubaylarımızın başlangıç derecesini 8. derecenin 1. kademesine yükseltiyoruz. Bu suretle tüm astsubaylarımızı emsallerinin seviyesine çıkarıyoruz. Bu düzenlemeden göreve yeni başlayacakların yanı sıra mevcut ve emekli astsubaylarımız da yararlanacak. Hayırlı olmasını diliyorum." beyan etmiştir.

Muvazzaf ve emekli astsubayları bu müjdeli haber, ziyadesi ile memnun etmiştir. Astsubaylar Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarını bildirmişlerdir.

ASDER GENEL MERKEZİ

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Haziran 2018 09:09
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...