Pazartesi, 24 Haziran 2013 17:59

Esad, güçlü olduğu için değil, miadını doldurmadığı için ayaktadır.

22 Haziran  2013 Cumartesi  günü  ASDER Eskişehir Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu konferans başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. İl Temsilcisi H. Caner AKKURT'un derneğimizin tanıtımını yaptığı sunumun ardından Araştırmacı-Yazar Süleyman ARSLANTAŞ konuşmasında Ortadoğu'nun kısa siyasi tarihini, "one minute" ten bugüne Siyonist lobilerin bütün küresel aktörleri devreye sokarak genelde iktidarı,özelde ise Tayyip Erdoğan'ı devirmek maksatlı bir çok organizasyonun ve komploların içinde olduğunu ve Gezi Parkı eylemlerinin de bu projelerden en ciddi olanı olduğuna değindi. Süleyman Arslantaş; Suriye konusunda ise Beşar Esad'ın güçlü olduğu için değil batılı egemen güçlerce miadını doldurmadığı ve ön gördükleri projelerin devam etmesi nedeniyle ayakta tutulduğuna vurgu yaparak. Maliki de dahil olmak üzere bölgede bir Şii eksen oluşturulmaya çalışıldığını ve bölgeyi kontrollü yönetme açısından mezhep çatışmaları argümanını her an ellerinde koz bulundurmak istediklerini belirterek konuşmasını tamamlamıştır. Yoğun bir soru cevap bölümünden sonra günün anısına  temsilciliğimiz konuşmacıya hediyesini takdim etmişlerdir. ASDER Genel Merkezimizden Osman Kaçmaz'ın, Ankara Şubemizden M. Yavuz Ay ve  Kerim Sürel'in de katılımıyla toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona ermiştir.

ASDER GENEL MERKEZİ

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...