Salı, 06 Ağustos 2013 12:18

ASDER Antalya Temsilciliği Haberi

Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) Ağustos ayı olağan toplantısı, platforma üye dernek ve sendika temsilcilerinin katılımı ile 03 Ağustos 2013 Cumartesi günü Korkuteli Yeryüzü Vakfı Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi.
Antalya ASDER Temsilciliği de toplantıya iştirak etti.
Toplu iftar yemeği ile başlayan program, toplantı tarihinin Mübarek Kadir Gecesine isabet etmesi hasebiyle  "Kadir Gecesine Özel" etkinliklerle ertesi gün tanyeri ağarana kadar devam etti. Akşam namazının kılınması ve hemen ardından tefsir sohbetiyle devam eden süreçte teravih namazını müteakip Ağustos ayı olağan toplantı gündemine geçildi. Tüm temsilcilerin toplantı gündeminin belirlenmesi hususunda görüşleri alındı ve ortak gündem aşağıdaki maddeler halinde belirlendi.


1) Mısır, Suriye ve Türkiye üçgeninde gelişen olayların değerlendirilmesi ve ADAP platformu olarak duruşumuzun ne olacağı konusu
2) ADAP Platformunun Antalya kamuoyuna tanıtılması ile ilgili yapılması gerekenler. Kurumsal kimlik oluşturma çalışmaları
3) 2013 YAŞ Toplantısı ve düşündürdükleri
4) Antalya  İmam Hatip Okullarının kapasitesinin talepleri karşılama durumu ve eğitim kalitesinin değerlendirilmesi (Antalya Kepez İlçe Milli eğitim Müdürü’nün sunumu)

Toplantı gündeminin belirlenmesinin ardından ANÇET (Alanya Anadolu Çevre Derneği) temsilcisi Sn. Alpaslan ARSLAN,  geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğu Mısır İhvan-ı Müslimin ziyareti ile ilgili izlenimlerini paylaştı ve  hepimize Adeviye ve Ahrar meydanlarından mücahit kardeşlerimizin selam ve dualarını getirdi.

Toplantı gündem maddeleri hakkında tüm dernek ve sendika temsilcileri tek tek görüş ve önerilerini ortaya koymuşlar ve son derece verimli, bereketli bir ortamda bu görüşler ortak görüş olarak benimsenmiştir.

Bir dahaki toplantı tarihi 01 Eylül 2013 olarak belirlenmiş ve bu toplantıda ADAP platformu icra heyetinin oluşturularak platformun tanıtımı noktasında daha yoğun çalışmalar yapılmasına karar verilmiştir.

Toplantı dua ve hayır temennileriyle sona ermiştir.

Son Düzenlenme Salı, 06 Ağustos 2013 12:40
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...