Çarşamba, 22 Ekim 2014 09:41

ASDER ANTALYA GAZETECİLER CEMİYET’İNİN 30’UNCU YILINI KUTLADI

 
  •  
 

IHA

Adaleti Savunanlar Derneği(ASDER) yönetimi, Antalya gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret ederek AGC’nin 30’uncu yılını kutladı.
STK’ların toplum hayatındaki önemine değinen ASDER Antalya İl Temsilcisi Zekeriya Gökberk, ASDER’in de böyle bir ihtiyaçtan doğduğunu ve bütün mağdurların haklarının iadesi için çalıştığını anlattı. 6191 Sayılı yasa ile YAŞ mağdurlarının bazı haklarını elde etse de geriye dönük haklar ve OYAK gibi konularda mağduriyetin devam ettiğini belirten Gökberk, “ASDER, önceleri mağdur olan askerlerin haklarının iadesi noktasında çalışmalarını sürdürürken daha sonra alanını genişletti ve bütün mağdurlar için çaba sarf etmektedir” dedi.
ASDER Antalya Temsilciliği yönetimi ziyarette, AGC Başkan Yardımcısı Şennur Erdoğan’a cemiyetin 30’uncu yılı dolayısıyla tebriklerini sundu. Şennur Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
STK’ların toplum hayatındaki önemine değinen ASDER Antalya İl Temsilcisi Zekeriya Gökberk, ASDER’in de böyle bir ihtiyaçtan doğduğunu ve bütün mağdurların haklarının iadesi için çalıştığını anlattı. 6191 Sayılı yasa ile YAŞ mağdurlarının bazı haklarını elde etse de geriye dönük haklar ve OYAK gibi konularda mağduriyetin devam ettiğini belirten Gökberk, “ASDER, önceleri mağdur olan askerlerin haklarının iadesi noktasında çalışmalarını sürdürürken daha sonra alanını genişletti ve bütün mağdurlar için çaba sarf etmektedir.” dedi. ASDER ile ilgili detaylı bilgilerin derneğin sitesinde mevcut olduğunu hatırlatan Gökberk, AGC yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
ASDER adına AGC ziyaretine, Antalya İl Temsilcisi Zekeriya Gökberk ile dernek üyeleri Muzaffer Gedik ve Enver Öztürk katıldı.

 
Son Düzenlenme Pazartesi, 25 Nisan 2016 13:17
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...