Çarşamba, 03 Mayıs 2017 17:05

ASDER Konya 2017 Nisan Faaliyetleri

1-) 01-08-15-22-29 Nisan cumartesi günleri artık mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-) 02 Nisan Pazar   günü 20 yıl aradan sonra ailecek Konya orduevine ziyaret bulunduk.

3-) 03-06-09 ve 11 Nisan  günlerinde  Referandum çalışmalarına katkı vermek için saha çalışmalarına  ve gece programlarına da dar kapsamda bizzat katıldık

4-) 05 Nisan Çarşamba öğle vaktini müteakip “İdlip” şehitleri için gıyabi cenaze namazına katıldık.

5-06 Nisan Perşembe günü sabah;açıklamaları ile halkımızı tahkir eden CHP Konya Mv. Hüsnü      Bozkur’u Konya stk.ları ile birlikte  telin etmek için siyah çelenkli basın açıklaması yaptık

6-) 07 Nisan Cuma  günü “İdlip” katliamını protesto etmek için basın açıklaması yaptık.

7-)10 Nisan pazartesi günü akşama doğru Referandum süreci ve ülke gündemi ile ilgili olarak görüşlerimizi halkımızla paylaşmak için uydu yayında olan Kon-Tv.”Düzlem” programına katıldık.

8-) 11 Nisan Salı günü görevine yeni atanan BYE il müdürü Abdurrahman Fidancı Bey’i ziya ret ettik.

9-) 12 Nisan Çarşamba günü akşam ülke gündemi ile ilgili olarak kon-tv “Düzlem” programına katılıp görüşlerimizi ifade ettik.

10-)14 Nisan Cuma günü 5 kişilik heyet içinde bizimde olduğumuz "EVET” platform komite sinin misafiri  olarak Konya’ya teşrif eden sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine katılarak protokolde yer aldık.

11-) 16 Nisan Pazar günü; gün boyu; benimde okul sorumlusu olduğum bir  okulda as-derli arkadaşlarımızla birlikte görev yaptık.

12-) 19 Nisan Çarşamba günü aylık yemekli toplantımızı derneğimiz binasında yapıp referandum sonuçlarını ve “AS-DER ANKARA” buluşması katılımını  istişare  ettik.

13-) 20 Nisan Perşembe günü ANKARA ziyareti kapsamında cumhurbaşkanı başdanışmanı Adnan paşamızı,Cumhur başkanlığı genel sekreter yardımcısı Metin Beyi, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun Bey’i ziyaret ettik.

14-) 23 NİSAN Pazar günü valilik makamının daveti ile 23 nisan resmi törenlerine katılıp protokolde yer aldık.

15-)26 Nisan Salı günü akşam stk.temsilcilerine “Birlikte yaşama kültürü ve ufuk turu” konulu panelde konuşmacı olarak bulunduk.

16-) 30 Nisan Pazar günü yanımızda çalışan Abdurrahman kardeşimizin düğün davetine katıldık.

                                                                                                                  Mehmet KANMAZ

AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...