Salı, 07 Kasım 2017 17:57

Konya Şubemizin Ekim ayı Faaliyetleri

1-     07-14-21- EKİM ayı Cumartesi günlerinde  artık mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.

2-     01-02 Ekim  günlerinde; İstanbul’da organize edilen Bediüzzaman sempozyumuna katıldık

3-    03 Ekim Salı günü Askeri okullarda başörtülü öğrenci alımı ile ilgili KON-TV’de röpor tajımız yayınlandı.

4-    05 Ekim Perşembe   günü;Konya STK’larına ziyaret kapsamında Filistin Yardım Derneği misafirimiz oldular.

5-    08 Ekim Pazar  günü Konya-Hadim ilçesi “yerköprü şelalesi” civarında Sami Sorgun abinin bahçesinde istişare toplantısı icra ettik.

6-    09 EKİM günü; Kon-tv.”de canlı yayınlanan 1 saat süreli “düzlem” programına misafir olduk…

7-     10 EKİM Salı günü; AKPARTİ halkla ilişkiler genel başkan yardımcısı Harun bey’in Konya STK.ları ile Ramada otelde yaptığı istişare toplantısına katıldık.

8-     11 EKİM Çarşamba günü; Konya’da şube olarak yeni kurulan ÖNDER İmam Hatipliler derneği başkanı ziyaretimize geldiler.

9-    13 EKİM Cuma günü bölge yayını yapan ribat-fm’de “AKADEMİ” programına katıldık.

10  -16 EKİM pazartesi günü stk icra heyeti olarak Konya valisi Yakup Canpolat bey’e istişare maksatlı ziyarette bulunduk.

11  -18 EKİM Çarşamba günü;dernek binamızda “aylık yemekli” toplantımızı icra ettik ve genel değerlendirmelerde bulunduk.

12- 19 EKİM Perşembe günü “müftülere nikah kıyma” konusu ile ilgili görüşülmekte olan yasaya destek anlamında basın açıklaması yaptık

13-23 EKİM Pazartesi günü akşam;kardeş kuruluşlardan “aksed”’in organize ettiği Aliya İzzet Begoviç anma programına katıldık.                                                                                                             14-25-26 EKİM Çarşamba ve Perşembe günlerinde “şehrin işadamları ile buluşma” programı kapsamında ziyaretlerde bulunduk.                                                                                                                         15-27 EKİM Cuma günü;Türkiye Belediyeler birliği başkanı seçilmesinden dolayı; büyük şehir belediye başkanı Tahir bey’e tebrik ziyaretinde  bulunduk.  

16-28 EKİM cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımızın Konya ziyareti kapsamındaki programına iştirak ettik.                                                                                                                                              17-29 EKİM Pazar günü;cumhuriyet bayramı kutlama kapsamında,bize yapılan davete icabetmek için Valilik  proğramına katıldık.                                                                                                         18-31 EKİM Salı günü akşam; Konya stk.larına MERAM öğretmen evi salonunda; “Eğitimde vesayetler” konulu konferans verdik.

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...