Perşembe, 11 Ocak 2018 12:30

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2017 YILI ARALIK AYI FAALİYETLERİ

  1. 02-09-16-23-30 Aralık  Cumartesi günleri;  mutad hale getirdiğimiz ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı icra ettik.
  2. 04 Aralık Pazartesi günü; sayın vali beyin de misafir konuşmacı olarak katıldığı İlim Yayma Cemiyeti ev sahipliğindeki programa katıldık.
  3. 06 Aralık Çarşamba öğle namazı çıkışı; Anadolu gençlik Derneği’nin organize ettiği                ” KUDÜS” programına katıldık
  4. 07 Aralık Perşembe günü; Memur-Sen İl Başkanlığının organize ettiği ” KUDÜS” programına katıldık.
  5. 08 Aralık Cuma günü; tarihi Kapu camii önünde,  Cuma namazı çıkışı Konya STK’ları olarak ortak icra  ettiğimiz, sekreterya ve organizasyonunu As-der’in üstlendiği   “KUDÜS” programını gerçekleştirdik.
  6. 08 Aralık Cuma günü; 28 şubat duruşması için arkadaşlarımız ANKARA’da devam eden davayı takip ettiler,duruşma kısa sürünce, Hacıbayram camii önünde yapılan “KUDÜS” proğramına katıldılar.
  7. 15 Aralık Cuma günü; Cuma namazı çıkışı Mevlana meydanında Konya STK’ları ve büyük şehir belediye ortaklığı ile 30.000 kişinin katıldığı “KUDÜS”programını organize ettik.
  8. 16 Aralık Cumartesi günü; 64.hükümetin Başbakanı Konya mv.sayın Ahmet Davutoğlu ’nu ofisimizde misafir ettik. Bizlerle 2 saat kaldı ve verimli toplantı oldu,toplantı sonunda kendisine Adnan paşamızın”28 şubat’dan 15 temmuz’a” isimli kitabını hediye ettik.
  9. 16 Aralık Cumartesi akşamı; aylık yemekli toplantımızı yaptık, genel durumları değerlendirdik,arkadaşlara indirimli fiat’dan alımını yaptığımız  Adnan paşamızın”28 şubat’dan 15 temmuz’a” isimli kitabının satışını  gerçekleştirdik.
  10. 19 Aralık Salı akşamı;  Konya STK platformu icra kurulu toplantısını icra ettik.
  11. 21 Aralık Perşembe günü ANKARA’da görülmekte olan 28 şubat duruşmasına eşimle beraber katıldık.
  12. 23 Aralık cumartesi günü; İSTANBUL’da yapılan genel merkez yönetim kuruluna katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi ifade ettik,2018 yılı As-der buluşmasına, As-der Konya olarak evsahipliği yapabileceğimizi ifade ettik.
  13. 27 Aralık Çarşamba günü; Arkadaşlarla birlikte Selçuklu belediye başkanını ziyaret ettik.  
  14. 29 Aralık Cuma  akşamı; Selçuklu belediyesi Konya stk platform ortaklığı ile  Selçuklu kongre salonlarından en büyüğü olan ve 2.200 kişi kapasiteli salon dolu  vaziyette ve asder’in organizasyon sekretaryasını üstlendiği ” KUDÜS” programını gerçekleştirdik.
  15. 26 Kasım Pazar günü; arkadaşımız Mustafa Ödemiş’in kızının düğün törenine katıldık.
  16. 27 Kasım Pazartesi günü; MISIR terör’ü nedeniyle basın açıklamasında bulunduk.
  17. 30 Aralık cumartesi  akşamı; Konya ticaret odası konferans salonunda” KUDÜS” konulu panele katıldık.                                                                                                                  
  18. 31 Aralık cumartesi günü akşam Anadolu Gençlik Derneğinin B.şehir Konya kongre salonunda  organize ettiği Mekke’nin ve KUDÜS’ün fethi programına katıldık.

                                                                                                               

                                                                                                                MEHMET KANMAZ

                                                                                                    AS-DER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...