Pazartesi, 03 Aralık 2018 16:26

ASDER KONYA Şb.Bşk.lığı Kasım 18 ayı Faaliyetleri

1-) 03-10-17-24 KASIM 2018 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’As-der cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 07 Kasım Çarşamba günü; Yetim çocukların burslu okutulması için bu konuda duyarlı olan Bahçe Kolejini arkadaşlarla ziyaret ettik.

3-09 Kasım Cuma günü akşam As-der Aileler buluşması programı kapsamında arkadaşlarımızla Ceyrullah Arslan kardeşimizin evine ziyarette bulunduk

4-) 12 kasım Pazartesi günü görevine yeni atanan KONYA Valisini arkadaşlarla ziyaret ettik.

5-)15 Kasım Perşembe günü, ARALIK ayında yapılacak şeb-i aruz tören hazırlıklarına katıldık

6-)19 Ekim 2018 pazartesi günü görevine yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısını arkadaşlarla birlikte ziyaret ettik.

7-)21 Kasım Çarşamba günü; dernek binamızda aylık yemekli toplantısın arkadaşlarla birlik te icra ettik ve karşılıklı istişare ve sohbette bulunduk.

8-)22 Kasım Perşembe günü ANKARA ziyareti kapsamında Adnan Paşamızı ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı beyi ziyaret ettik.

8-)23 Kasım Cuma günü ANKARA ziyareti kapsamında arkadaşlarımızla TBMM’de Mv.lerimiz; Ahmet Sorgun, Gülay Samancı, Halil Etyemez, Orhan Erdem ve Tahir Akyürek’i ziyaret ettik, haklarımızla ilgili değerlendirmede bulunduk.

9-)24 Kasım Cumartesi günü; Arkadaşlarla birlikte İstanbul’da yapılan As-der Genel Merkez genel kurulu toplantısına katıldık.

10-)26 Kasım Pazartesi günü KONYA merkez ilçe MERAM Kaymakamı bizlere ziyaret’de bulundu.

11-)28 Kasım Çarşamba günü Şehrimize gelen, FİLİSTİN heyeti bizleri ziyarete geldiler.

12-)29 Kasım Perşembe günü; Şehrimize yardım ve istişareler için gelen YEMEN heyeti ziyarete geldiler.

13-)30 Kasım Cuma günü akşam Konya stk.larla birlikte Yemen’den gelen heyet başkanı yerel yönetimler bakan yardımcısı Prof.Dr.Muhammed Sudi’den Yemen’i dinledik. 23 EKİM 2018 Salı günü;stk yönetim ofisine gelen Filistin İsra üniversitesi heyetini misafir ettik.

Okunma 143 defa
ASDER Genel Merkezi

Bu kategoriden diğerleri: « Kayseri Şube Ekim 2018 Faaliyetleri

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper