Cuma, 04 Mart 2022 16:12

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2022 YILI OCAK VE ŞUBAT AYLARI FAALİYETLERİ

1-) 02-09-16-23-30 Ocak Cumartesi günlerinde artık mutat hâle getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 04 Ocak Cuma günü Her sene yapılmakta olan AB-STK ortak programına katıldık ve AB fonlarından yerel STK’lar daha etkin nasıl faydalanır bu konuda görüşlerimizi ifade etme imkânı bulduk.

3-) 08 Ocak Cuma günü İrşad vakfı heyeti derneğimizi ziyarete geldiler, karşılıklı görüş alışverişinde bulunup şehir ve ülke gündemi ile ilgili olarak görüşlerimizi ifade ettik.

4-)13 Ocak Çarşamba günü kardeş kuruluşlarımızdan veren el derneğini ziyaret ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

5-) 15 Ocak Cuma günü çalışan gazeteciler haftası sebebiyle gazeteciler cemiyetini ziyaret ettik.

6-) 20 Ocak Çarşamba günü kış dönemi “ASDER’li Aileler Buluşması” kapsamında Hasan Yücel kardeşimizin evine eşlerimizle birlikte 5 (beş) aile ziyarette bulunduk ve sohbet havasında geçen buluşma muhabbetlerimizin artmasına vesile oldu.

7-) 25 Ocak Pazartesi günü kardeş kuruluşlarımızdan Türk Anadolu Vakfı’na ziyarette bulunduk.

8-) 22 Ocak Çarşamba günü akşam dernek binamızda arkadaşlarımızla aylık yemekli toplantı ve istişaremizi icra ettik ve Adnan paşamıza yapılan tezviratla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

 9-) 24 Ocak Pazar günü, İstanbul’da yapılan ASDER Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’na elektronik ortamda katıldık ve gündemdeki konuları istişare ettik.

10-) 31 Ocak Cuma günü akşam Konya STK platform aylık faaliyetleri kapsamında icra edilen üniversite-STK ortak buluşma programına katıldık.          

ŞUBAT AYINDA YAPILAN FAALİYETLER

1-) 06-13-20-27 Şubat ayında ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı gerçekleştirdik.

2-) 08 Şubat Pazartesi günü Korona’dan dolayı gündemden düşen ama ülkemizin öncelikli sağlık problemi olan kanser hastalığı durumu ile ilgili olarak Konya kanser savaş derneğini ve başkanı Dr. Eyüp beye ziyarette bulunduk ve şehir dışından gelen kanserli hastaların aileleri için yapılan misafirhaneyi görme imkânı bulduk.

3-) 12 Şubat Cuma günü Toplumun önemli gerçeği olan ve maddi ve manevi olarak zehirleyen sigaraya alışkanlığı ile mücadele eden Sigara ile savaş derneğine ziyarette bulunarak Başkan Kadir beyi ziyaret ettik ve kendileri ile istişare imkânı bulduk.

4-) 15 Şubat Pazartesi günü Gençlerin zararlı alışkanlıkları ile mücadele için fedakârâne çalışan gençlik eğitim merkezi müdürü Kasım beyi ziyaret ettik ve sorunlarını dinleme imkânı bulduk.

5-) 19 Şubat Cuma günü 28 Şubat faaliyetlerimizle ve şehrin sorunları ve aynı zamanda farklı konularda görüşmek üzere Konya STK Platform başkanı Önder Hocamızı ziyaret ettik.

6-) 24 Şubat Cuma akşamı Konya Fatih camiinde 17-24 Şubat tarihleri arasında okunan Kur’an cüzlerinin hatim duası yapıldı

7-) 26 Şubat Cumartesi günü akşam üzeri 28 Şubat özel gündemi 13 arkadaşımızla dernek binamızda yemekli istişare ve sohbet toplantısı icra ettik.                                                                                                                                                                                

8-) ASDER Genel Merkez aylık odaklı toplantıyı 27 Şubat Pazar günü elektronik ortam da icra edilen semineri takip etme imkânı bulduk.

9-) 28 Şubat Pazartesi günü ASDER Konya olarak il halk kütüphanesinde açtığımız 28 Şubat fotoğraf sergimiz ziyaret edildi ve geniş katılımlı basın açıklaması yaptık.

10-) 28 Şubat Pazartesi gün boyunca farklı TV kanallarında (4 program) 28 Şubat sürecini anlatma imkânı bulduk.

MEHMET KANMAZ

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI

Son Düzenlenme Cuma, 04 Mart 2022 16:15
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...