Perşembe, 01 Eylül 2022 14:37

Asder Konya İl Başkanlığı 2022 yılı Ağustos ayı Faaliyetleri

Asder Konya İl Başkanlığı 2022 yılı Ağustos ayı Faaliyetleri

 

 

1-) 06-13-20-27 Ağustos  Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi” sohbetli toplantı buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

 

2-) 08 Ağustos Pazartesi günü Konya Tarım Fuarına arkadaşlarımızla birlikte katılıp firma sahipleri ile sohbet tarzında ikili görüşmeler yaptık.

 

3-) 09 Ağustos Salı günü Büyük şehir belediyesi-Valilik tarafından organize edilen Uluslararası arası İslam ülkeleri oyunları açılış programına davet edildik ve ilgili kişilerle sohbet etme imkanı bulduk.

 

4-)10 Ağustos Çarşamba günü Hac farizasından dönem Asder Konya Başkan  Yardımcısı Alparslan Yeşilkaya kardeşimizi arkadaşlarımızla ziyaret ettik.

 

5-)16 Ağustos Salı günü görevine yeni atanan Konya İl milli eğitim müdürü Murat Yiğit’i  ziyaret edip karşılıklı görüşmelerde bulunduk.  

 

 6-)17 Ağustos Çarşamba günü Marmara depreminin 23.Yılında o tarihte mağdur olup Konya’ya göç eden aileleri ziyaret edip, o hüzünlü olayı unutmamak adına görüşmeler yaptık.   

 

7-)20 Ağustos Cumartesi günü dernek binamızda arkadaşlarla birlikte artık geleneksel hale getirdiğimiz aylık yemekli toplantımızı icra edip genel istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

 

 

8-)26 Ağustos Cuma günü; 26-31 Ağustos Zafer Haftası sebebiyle arkadaşlarla birlikte STK’lara ziyaretlerde bulunup maziyi unutmadan müstakbele nasıl bakılmalı mevzularında görüş alışverişinde bulunduk.

 

9-)27 Ağustos Cumartesi günü;İstanbul’da yapılan Asder genel yönetim kurulu toplantısına katılarak gündeme dair görüşlerimizi paylaştık.

 

10-)29 Ağustos Pazartesi günü Silahlı Kuvvetler günü sebebiyle arkadaşlarımızla birlikte Konya Garnizon Komutanlığını ziyaret edip Hv. Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel ile görüştük.

 

11-)30 Ağustos Salı günü Valilik tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılıp akşam yapılan ve bizim de davet edildiğimiz 30 Ağustos Resepsiyonuna katıldık.

 

 

                  Mehmet Kanmaz

            Asder Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...