Salı, 03 Ocak 2023 14:28

ASDER Konya Şubesi Ekim ayı faaliyetleri

1-) 2022 Yılı Ekim ayı ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantımızı 08-15-22-29 günlerinde arkadaşlarımızla dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 04 Ekim Salı günü Sivil Topluma verdiği destekten dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Bey’e teşekkür ziyaretinde bulunduk.

3-) 06 Ekim Perşembe günü; Camiler ve din görevlileri haftası sebebiyle Diyanet-Sen Konya İl Başkanı Ali Koç hocamıza ziyarette bulunduk.

4-) 11 Ekim Salı günü Ahilik Haftası sebebiyle Konya Esnaf ve Sanatkârlar Birlik Başkanı Muharrem Bey’e ziyarette bulunduk.

5-) 14 Ekim Cuma günü davet edildiğimiz Ankara’da icra edilen Ak parti insan hakları başkanlığı Toplantısı’na katılıp gündemle ilgili görüş ve tekliflerimizi ilettik.

6-) 07 Ekim Cuma günü Mevlit Kandili sebebiyle üyelerimize ve gönül dostlarına mesaj çekip veya direkt iletişim kurarak dualarını alıp dualar gönderdik.

7-) 21 Ekim Cuma günü şehrimizin genel güvenlik ve asayiş durumu ile istişarelerde bulunmak üzere ilgili olarak STK’larla birlikte İl Emniyet Müdürü Engin Dinç Bey’i makamında ziyaret ettik.

8-) 27 Ekim Perşembe günü elektronik ortamda icra edilen, Evlâd-ı Fâtihan Projesi kapsamında Balkan STK’lar İstişare Toplantısına katıldık ve gündemle ilgili görüşlerimizi paylaştık.

9-) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için davet edildiğimiz Konya Valiliği Kutlama Programı’na katıldık.

10-)30 Ekim Pazar günü; İHH derneğinin organize ettiği Sultan Selim Camii sabah Namazı proğramına iştirak ettik 

              MEHMET KANMAZ

       ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...