Pazartesi, 04 Eylül 2023 11:57

ASDER Konya Şubesi 2023 Ağustos Ayı Faaliyetleri.

1-) 05-12-19-26 Ağustos Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi” sohbetli toplantı buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 07 Ağustos Pazartesi günü Konya Tarım Fuarına arkadaşlarımızla birlikte katılıp firma sahipleri ile sohbet tarzında ikili görüşmeler yaptık.

3-) 09 Ağustos Çarşamba günü; Valilik tarafından organize edilen Sivil toplum ilişkiler Başkanlığı toplantısına davet edildik ve ilgili kişilerle istişare etme imkânı bulduk.

4-)10 Ağustos Perşembe günü; Filistin meselesinde son gelişmeleri görüşmek üzere İHH Konya Şubesinde yapılan toplantıya katıldık.

5-)16 Ağustos Çarşamba günü görenine yeni başlayan Konya İl emniyet müdürü Mahmut beyi ziyaret edip karşılıklı görüşmelerde bulunduk.  

 6-)17 Ağustos Perşembe günü; Marmara depreminin 24.Yılında o tarihte mağdur olup Konya’ya göç eden aileleri ziyaret edip, o hüzünlü olayı unutmamak adına görüşmeler yaptık.   

7-)19 Ağustos Cumartesi günü dernek binamızda arkadaşlarla birlikte artık geleneksel hale getirdiğimiz aylık yemekli toplantımızı icra edip genel istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

8-)26 Ağustos Cumartesi günü; 26-31 Ağustos Zafer Haftası sebebiyle arkadaşlarla birlikte STK’lara ziyaretlerde bulunup maziyi unutmadan müstakbele nasıl bakılmalı mevzularında görüş alışverişinde bulunduk.

9-)27 Ağustos Pazar günü; İstanbul’da yapılan ASDER genel yönetim kurulu toplantısına Elektronik ortamda katılarak gündeme dair görüşlerimizi paylaştık.

10-)30 Ağustos Çarşamba günü; Valilik tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine ve akşam yapılan bizim de davet edildiğimiz 30 Ağustos Resepsiyonuna katıldık.

 Mehmet Kanmaz

 ASDER Konya Şube Başkanı

 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...