Salı, 02 Ocak 2024 14:05

ASDER Konya Şubesi 2023 Aralık ayı faaliyetleri

1-) 02-09-16-23-30  Aralık ayı günlerinde; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantımızı arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.

2-) 05 Aralık Salı günü; Engelliler Haftası sebebiyle, KONYA Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Mıhçı Beye; ziyaret gerçekleştirdik ve sorunlarını dinleyip istişare etme imkanı bulduk.

3-)06 Aralık Çarşamba günü; Şems vakfı mütevelli toplantısına katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

4-) 08 Aralık Cuma günü; Vakıflar Haftası nedeniyle Konya Vakıflar Başkanı’nı ziyaret ettik ve haftalarını tebrik ettik ve vakıflar meclisi seçimi ile ilgili istişarelerde bulunduk.

5-)11 Aralık Pazartesi günü; İnsan Hakları günü sebebiyle Asder olarak insan hakları ile ilgili basın açıklamamızı yerel ve ulusal basında ve genel merkez sitemizde paylaştık.

6-)16 Aralık Cumartesi günü akşam; dernek binamızda arkadaşlarla Aylık yemekli toplantımızı icra edip şehir ve ülke gündemi ve haklarımız konusunda son gelişmeleri değerlendirdik.

7-)7-17 Aralık Mevlana Haftası sebebiyle 17 Aralık Pazar günü; Mevlana Kültür merkezinde icra edilen ve TBMM Başkanın da iştirak ettiği programa katıldık.

8-)İlahiyat’lılar derneğimizin 26-27 Aralık’ta icra ettiği ve sayın diyanet işleri başkanının’da iştirak ettiği Uluslarası İlahiyatlılar Kongresini takip ettik.

9-)30’Aralık Cumartesi günü; Konya STK Platformunun organize ettiği Gazze yürüyüş programına katıldık.

10-)31 aralık Pazar günü AGD tarafından organize edilen Mekke’nin Fethi programına katılım imkanı bulduk.

                        

                     Mehmet Kanmaz

 

              Asder Konya Şube Başkanı             

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...