Salı, 27 Şubat 2024 14:01

ASDER KONYA ŞUBESİ 28 ŞUBAT BASIN AÇIKLAMASI

Milletlerin hayatında hiç yaşamak istemeyeceği karanlık günler vardır ve bu Toplum Türkiye pratiği ile 100 yıllık mazisi darbeler hızarından geçmiş bir ülke ise, tünelin ucunu görmeyi zorlaştıran nice karanlık geçişler ve karabulutlar yaşanır olur. 

İşte bu karanlık günlerin darbelerini unutturmamak adına; irili ufaklı darbeler, ana darbeler, ara darbeler, post darbeler, yavru darbeler ve onlarca taşeron darbe senaryoları hatırladığımızda ve bunları isimlendirdiğimizde maalesef neredeyse kullanılmayan harf bile kalmamıştır.

Değerli Arkadaşlarım; asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız ve bu yıl 27. yılını andığımız 28 Şubat post modern darbesi’ de böylesi kasavetli geçmişimizin en karanlık dönemlerinden birinin adıdır. 

Darbelerin tecrübe kazandığı,28 Şubat’ın post unvanı aldığı, TSK’leri içinde yuvalanan BÇG mensubu ihtilalci yapının sütrede kalarak, O dönemdeki bazı siyasi partileri, beşli çete olarak isimlendirilen O dönemin sözde bazı sivil toplum kuruluşlarını, bazı eğitim kurumlarını ve o dönemin sözde bazı medya kuruluşlarını millete rağmen, ne acı ki güya toplum adına cepheye sürdüğü bir trajedinin adıdır

28 Şubat; Toplumun her kesiminin bir şekilde acı çektiği, neredeyse hayatına ve psikolojisine kazıdığı bir dönemin hala ASDER olarak bitmediğine inandığımız gölgelerini,(En son Tuzla piyade okulunda yaşanan Teğmenler arasında yaşanan olay)kapalı devre ve uyuyan dev modunda koruyan bir derin tezgâhın senaryosunun başka isim altında devam etmekte olduğuna inanmaktayız.

Milli iradeye inanmayanların hala farklı tezgâh bulma arayışının ve tezgâhtarlar bulma çabalarının artık sona ermesi için ASDER olarak her zaman dillendirdiğimiz ve çok geç kalınan, sivil bir anayasa bu darbe heveslilerinin heveslerini kursağın da bırakacak kalıcı ve köklü bir çözüm olacaktır…

28 Şubat’ı ve 15 Temmuz’u ve buna benzer, siyasete ve devlete müdahaleyi ve planları yaşayan ve yaşatan her dem ve ahvalden çıkmanın artık kaçınılmaz zarureti, bu uğurda oluşan davaya sahip çıkma bilinç ve şuuru, inşallah hepimizi daha ferasetli birer mü’min, adaleti küreselleştirme hedefin de olan bir insan, müşfik birer kardeş, eşit birer vatandaş, girişimci birer küresel yurttaş yapacaktır.

Değerli arkadaşlarım; Sonuç olarak, Kader, makul olanı mazlumca ve mahzunca mahzeninde korudukça, bu ülkenin aklı selimi, imana ve İslam’a susamış bu vatan evlatlarını hem payidar edecek hem de ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel değerlerimizle yeniden inşa etmenin seferberliğini getirecektir….

Yeter ki bizler; bu aziz milleti kontrol altında tutmak isteyen eski Türkiye özlemi içinde bulunan vesayetçilere ve onların taşeronlarına fırsat vermeyelim.

Yaşadığımız sıkıntı ve sorunlara rağmen bu millet ve devletimiz için umut vadeden bir yıl olacağı kanaati ve temennisi ile sizlere katkınız teşekkür ediyorum. 

Rabbimden hayırlı ve güzel günler niyaz ediyorum…. 

KAMUOYUNA SAYGILARIMLA. 28.02.2024

       MEHMET KANMAZ                                      

    ASDER Konya İl Başkanı                             

   ASDER Genel Başkan Yardımcısı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...