Pazartesi, 24 Haziran 2013 14:42

CNN, EMPERYALİST CEPHE VE KUKLALARI VE VAZİYETİMİZ

Üç aydır, çözüm süreci ile birlikte bangır bangır bağırıyoruz. “-Bundan sonra tehdit daha büyük, geleneksel Türk solu örgütleri kullanacaklar. Bu da kargaşanın tüm yurt sathına yayılması demek.” Başka, “Terör grupları ile Alevi Toplumu kullanacaklar. (-Vicdan sahibi dedeler, aman toplumu uyarın.)” dedik. Şimdi Suriye olayları ve İran’ın da işin içine sokulması tuz-biber oldu.

Bakıyorum, sözümona İrancı radikal İslamcılarla, laik ve Atatürkçü Aleviler, sol terör grupları, ulusalcılar, TÜSİAD, faiz lobileri, Koç, Boyner, Kripto Yahudi ve Ermeniler... Hepsi yan yana, omuz omuza. ABD, İngiltere, Almanya, İsrail, İran kolkola destek oluyorlar. Cepheye bakınız. Büyüyen Türkiye’yi boğmak isteyen organize çeteler ve arkasındakiler. Atatürk’ün partisi CHP de tetikçi. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu, Dersim’li Kureyşan aşiretinden biri olarak “-Durun!” dese bu yol kesen, yakan, yıkan kalabalık durmayacak mı? Elbette duracak.

Artık ERGENEKON savcıları Gölcük Donanmanın işlettiği Orduevindeki periyodik toplantılara katılan kartel sahibi işadamlarını da deşifre etmeli. Milletimiz nasıl bir çöplükte boğulmaya çalışıldığını görmeli.

Yeter artık, bunca saldırıya rağmen hâlâ R. Tayyip Erdoğan’ın şahsını hazmedemeyip, çamur atmaya çalışan ehl-i kıble... Bunca olan şeye rağmen, içinize sızdırılmış Ergenekoncularla mı olacaksınız? Onlara alet mi olacaksınız? Yazık size de...

ABD ve siyonizmin haber kanalı CNN başta olmak üzere, Alman Bild, İngiliz Reuters hepsi sözbirliği etmişçesine aynı ağızla ve aynı şeyleri yaptılar. Taksim’de 150-200 insanın yaptıklarını ülkede iç savaş varmış gibi sundular. Çevre coğrafya bile panikledi. Düşünün! Aralıksız 12 saat yayın yaptı CNN. Yetmedi. AK PARTİ’nin “Milli İradeye Saygı” mitingini de hükümete tepki mitingi olarak verdiler. Bu yanlışlık mıdır alçaklık mı? Ben bunlara şaşırmıyorum. Bu ülkenin ekmeği ile bu milletin okullarında okumuş ahmaklar da yedikleri kaba pislercesine “-Duyurmasın mı? Haber hakkı!” diyebiliyor. Yahu beyniniz mi durdu sizin? Kör müsünüz? Yalan haberden söz ediyoruz. Bu ne büyük bir kindir?

Gelelim Ahmet Taşgetiren bey’in talihsiz beyanına; “Yavuz Sultan Selim adını değiştir” vb. geri adım önerilerine... O’nun nesli korku ve baskı ile yetişmiş bir nesil. Sorsun bakalım kendi çocuklarına, ne diyecekler? Anadolu’da bir Alevi kıyımı yapıldıysa O da tektipleştirme adına Cumhuriyet döneminde Dersim’de kanlı bir şekilde yapıldı. En büyük Dersim kahramanı da Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen. Neden O’nun ismine karşı çıkılmadı? Sonra tekke ve zaviyeler kapatılırken Alevi-Bektaşi tekkeleri de kapatıldı. Neden kimse bunları konuşmaz? Zamanında Şah İsmail Şiiliği milli mezhep haline getirip 500 binin üzerinde Sünni Türkmen katletti ki Yavuz Selim sadece Şahla beraber Anadolu’da ayaklanan guruplarla mücadele etti. Asıl mezalim, Cumhuriyetten sonra Anadolu’da insanları tektipleştirme ve laboratuar ortamında yeni bir Türk yaratma adına yapılmadı mı? Osmanlı böyle hedefler koysaydı, coğrafyada ne Alevi kalırdı, ne de diğerleri...

Başbakanımız da ifade ettiler. Menderes çok saygılı ve kibardı. Ne oldu? Kelle gitti. Özal, daha dirençliydi. Ne oldu? Zehirlendi. Şimdi Tayyip Erdoğan… Evet, hep beraber O’nu yedirmemeliyiz. Zor bir dönemeçteyiz milletçe.

Ancak sevindirici olan şudur. CNN vb. kuruluşlar dünyadaki mazlum uyuyan devi uyandırıyorlar. İnsanlık tarihinde belki de ilktir, bir ülkenin siyasi liderinin arkasında en az on ayrı ülkede insanlar duruyor, gösteri yapıyor, destek oluyor ve tüm İslamlar ona dua ediyorlar.

Onlar Arap baharı, Sırp Baharı, Menekşe Devrimi, Turuncu Devrim, pembe geceler filan bekliyorlardı. Türkiye Türk Baharını 2002’de AK PARTİ’nin iktidar olmasıyla kavgasız atlattı. Siz düşünün bakalım, eğer iktidarda AK PARTİ olmasaydı, bir hanımın başörtüsüne elinizi uzatıp, çişinizi yapabilir miydiniz? Bir kaşık suda boğarlardı sizi. Kusura bakmayın artık Türkiye’de A. Taşgetiren ağabeyimizin ürkek nesli yok. Artık korku ile jandarma, polis baskısıyla tanışmamış bir nesil var karşınızda.

BDP, Türk solu terör guruplarının arkasında durmaya çalışırsa tüm sempatisini kaybedecektir. Kürtler PKK içindeki Alevi Kürtlerin ne olduğunu artık iyi bilmektedirler. Aidiyetlerinin nereye olduğunu da. Yok, eğer itidalli davranırlarsa ve toplumun tamamını soldan da olsa objektif bir duruşla kucaklarlarsa ana muhalefet partisi olurlar. Hâsılı artık tüm duruşlar için takkeyi öne koyma zamanı gelmiştir. MHP ise taraftarlarına kulak vermelidir. Eğer bunu yapmazsa ülkücülerin kendi bayrakları ile AK PARTİ mitinglerinde boy göstermesi mukadderdir. Sonuç, seçim sandığına da yansıyacaktır.

CNN ve uluslararası sahtekârlıktan söz açılmışken, Türkçe Olimpiyatları ile Milli İradeye Saygı mitingi aynı gündü. Bu arada ezanın aslına döndürülmesinin de yıldönümü. Milletimiz artık dünyanın her yerinde. Olimpiyatlar günlerce Anadolumuzda çapulculuğa, vandallığa, zorbalığa inat sevgi dağıttı. Gerçek Yunus, gerçek Hacı Bektaş-ı Veli, gerçek Mevlana bu insanlardır. Yunus gibi dosdoğru olma iddiasında olmadan, O’nun gibi sevgi devşirmeden kin ve düşmanlıkla ne Yunus olabilirsiniz, ne de Hacı Bektaş-ı Veli. Halkımız bu noktada da gerçeği görecektir. Çünkü mayası temizdir. Mayasında Kur’an ve Hz. Muhammed (SAV) vardır. Sünni, Alevi, Türk, Kürt, Laz, Boşnak, Çerkez vs. fark etmez.          

Başbakanımızın arkasında durulmalıdır. O da sabır taşı değil, polisimiz de. Resme büyük bakmalıyız. Tabii ki ülkede gelir dağılımı dengesiz, tabii ki işsizlik gibi bir sorun var, tabii ki alt gelir gurupları mağdur. Tabii ki yerelde belediyelerde ve teşkilatlarda rüşvet, iltimas, adaletsiz muamele vb. sorunlar var. Gelin tüm bunlarla mücadelede Sayın Başbakan’a destek olalım. O’nu özellikle de bu zor süreçte yalnız bırakmayalım.

Tencere tava çalarak, yolları keserek çevresini ve komşularını rahatsız edenler, sadece korku yayıyorsunuz. Bu korku bir süre sonra sabırsızlığa dönüşürse bu ülke için felaket olur. Halkımız sabrediyorsa Başbakanımızdan dolayıdır. Bunu CHP ve diğer siyasi partiler de görmelidir. Yol kesmek, kamu araçlarını tahrip etmek, saatlerce tencere çalmak hukuken suçtur, insani ve vicdani açıdan da kul hakkıdır, saygısızlıktır. Gelin siz de yasal bir şekilde bir meydanda miting vb. ile tepkinizi koyun da millet ne kadar olduğunuzu görsün, siz de görün. Bakın sendikalar bir günlük greve 1000 kişi toplayamadılar. Tüm bunlar haksız olduğunuzun da somut göstergesi değil de nedir?

Tüm kesimler şunu görmelidir. Bu millet zannettiğiniz gibi ahmak ve koyun değildir. Her şeyin farkındadır. Tabii bunu hükümet çevrelerine de söylüyorum. Yereldeki şımarıklık ve adaletsizlikler boynunuzda giyotin gibi asılı durmaktadır. Tedbir almazsanız ülkenin geleceği sizinle heba olacak.

Hâsılı, halkına kulak vermeyen, saygı duymayan, O’nun taleplerini dillendirmeyen herkes yok olur. 

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Haziran 2013 14:46
Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...