Salı, 05 Nisan 2016 09:06

Hakk’ın ve Halkın Yeni Türkiye’si

Dünün Türkiye’si olarak uluslararası arenada pasif ve önemsenmeyen, iç işlerinde dahi talimat alan bir ülkeydik. Üçüncü dünya ülkesi olarak yurtdışı seyahatlerine gittiğimizde ötekileştirmeler ve dışlanmalar yaşayarak acıyı derinlerde hissederdik. 

Bizi içten içe üzen bu çirkin hallerin Kemalist ve ulusalcı kişiliklerden kaynaklandığını söyleyebilirim. Bunların batıcı asimile politikaları yıllarca kendi ülkesini aşağılayan nitelikler taşımıştır. Bunlar ki; uluslararası camiada ülkesini ve kendini ifade edememiş zavallı meyhane sarhoşlarıdır. Seküler sınıfın ise yıllarca avanak, taklitçi ve beceriksizlikleriyle çıkmazda olmasıysa çok acıklıdır. 

Fransız piposunu ağzına alan, İtalyan şarabını zıkkımlanan, Hollandapeynirini meze yapan ve İngiliz uşaklığı için viski kadehini sallayan sünepe batı uşakları bunları yaparak halka en büyük zulmü uyguladı! Hatta atasını batı gözünde aydın yapmak için ata rakısı ile masalarda meze malzemesi yapacak kadar utanmaz ve hayâsızsınız. Batsın sizin batı sevdanız. Erbakan Hoca’nın da değimi ile “sizi gulu gulucular” demek daha doğru olur.

Bu milleti hiçbir zaman aydınlatmadınız; bilakis aptal yerine koydunuz. Ve hiçbir zaman bu asil millet size kanmayacak… ABD ve Avrupa’nınuşaklığını yapmakla medeni olamayacaksınız. Hele bu halkın seçtiği cumhurbaşkanına ve başbakanına saldırmakla ancak kullanılacak birer piyon olabilirsiniz.

Son birkaç gündür Erdoğan -Obama görüşmesinin bu kadar gündemde olmasının millet sevdalıları için çok önemli olduğunu biliyoruz. Ancak buikiyüzlü demokratların, darbeci yazarların, terör destekçisi siyasilerin, satılık cemaatlerin, darbe heveslisi PICture evlatlarının hazımsızlık dolu cümleleri ben de bir tebessüm hali yaratıyor. Yok efendim Obama görüşmeyecek, Erdoğan’ı dış kapının dış kapının mandalı karşılayacak, yok toplantı sırasında yüklenecekler, rezil edecekler… Erdoğan tutuklanacak(!). Yuh be hepinize… 

Aslanlar gibi temsil kabiliyeti ile karşılandı cumhurbaşkanımız. En çok ilgi çeken ve ilgi duyulan kişi o oldu. Birçok lider tarafından tebrik edilencumhurbaşkanı olarak ülkesine döndü. Cumhurbaşkanını sevmek zorunda değilsiniz, kişisel olarak size yakın olmayabilir ancak şunu unutmayın, demokrat ve aydın olmak hazım ve kabullenmekten geçer. Bunu bilmeniz bile bu ülkeye hizmet için yeterlidir.

Bizleri gururlandıran bir diğer mühim noktaysa; ABD’nin en güçlüişadamlarının ve yatırımcılarının Erdoğan’ın katıldığı programlarda bulunmaları ve duyulan güvendir. Gördüğünüz gibi yabancı işadamları bile bunu hazmetti ve saygı duydu ancak bizim ülkemizdeki muhalif halk hâlâ hazmedemedi.

ABD’deki bir diğer fotoğraf ise çok önemli ve bir o kadar düşündürücüydü.Küfür tek cephede birleşmiş… FETÖ’cüsü PYD’lisi, PKK’lısı, Ermenisi… Bu millettin ne kadar düşmanı varsa hepsi aynı karedeydi. Ve bu görüntüyü benim aziz milletim asla affetmeyecek!

Halkın milli iradesini arkasında hisseden siyasi liderler, Allah’tan başka hiç kimseye boyun eğmezler. Sanırım bunu çok net görebiliyoruz. Ulus ve milliyet kavramları bu ülkede kazanılmadıysa bunun en büyük sebebinin; bu ülkeyi darbeci, tek tipçi faşizan milli şeflik politikalarından kaynaklandığını söyleyebilirim. 

Azeri basın mensubu arkadaşımız, şehit olan Azeri askerleri için gözyaşı dökerken görüp de duygulanmamak elde değil. Peki ya bizdeki ikiyüzlübasın mensuplarına ne denmeli? 

Uluslararası camianın yüzüne “Azeri kardeşlerimin yanındayım” diyen bir cumhurbaşkanı düşünün. İşte o, doğru yolda zikzak yapmayan halk adamıdır.

Karanlık şenlik havası hazırlayan yüzsüzler şimdi kınayı yakabilirler, geç kalmadılar. 

Her yerde biz Ermeni’yiz diyen Ermeni uşakları! Bakın şimdi Azeri kardeşlerimin Ermenistan’la savaşı var. Hepimiz Ermeni’yiz diyenler, nerdesiniz? Ermeni saflarında şimdi savaşabilirsiniz. Bizler de içimizde kaç buçuk Ermeni var en azından onu bilelim. 

Bakarsınız Pensilvanya’yla ve Vatikan’la ortak ayin yapar orada da kutsanırsınız. Hatta Pensilvanya’da Ermenistan için dua ve şefaat himmeti ile yeni videolar pardon yayınlar yapabilirsiniz. Ne denir ki? Allah sizleri ıslah etsin! Ne yaşanılmaz bir yer haline getirdiniz şu dünyayı… Kanını akıttığınız tüm masum ve mazlumların, Müslümanların vebali boynunuz da olsun inşallah. 

Akıttığınız kanda boğulacaksınız.

Tüm masum ve mazlum insanlığa ve İslam âlemine selam olsun. Dua ile kalın.

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...