Perşembe, 21 Temmuz 2016 17:59

Soysuzların algı yönetimi ve darbe sevicileri

Hani Pensilvanya’daki az muhteremi zat ilahi kudrete iman etmişti, kimseye zarar vermeyecekti! Hani bu kâinat imamı nurani güzellikleri ile her Müslüman için şefaat dileyecekti! Bu mudur sizin kâinat imamı? Bu az muhteremi zatın şefaati, merhameti ve nurani bir suratı olmuş olsaydı suratı üç maymunları oynamazdı.

Bu kâinat imamının kulağına şeytan okuduğu için feraseti ancak Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Muammer Akkaya gibi kişilere, muhbir ajan sisteminde şeytani ferasetle hareket edenlere yaradı. 

Burada da hakkını yememek lazım; Reuters Haber Ajansı’nın, BBC’nin ve CNN’in röportaj ve mülakatlarında duygu sömürüsü yaparak, ülke sevdalısı olduğunu söyleyerek tam bir şarlatan tiplemesi rolünü oynuyor.Ekranlara poz verirken de masumane suratının altında göz torbalarından kin ve nefret fışkırıyordu. Bu az muhteremin bilmem ne zatının halini hatırını çok iyi sormak, o müthiş duygu sömürüsü şovlarını bir de canlı izlemek isterdim! Hatta mümkünse gelsin bir çayımızı içsin(!). 

Paralelin devlet yapılanması, yeni bir algı yönetimine başlayarak; bu işi Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir senaryo gereği planladığını, başkanlık sistemi için bu darbeyi gerçekleştirdiğini söylüyor! Zaten böyle bir söylemi ancak paralelciler, aşağılık insani değerden yoksunlar ve ahlaksız kimseler dile getirebilir.

Algı yönetimi gerçekleştirmeye çalışan kişilerin gerçeklerine bir bakalım;

Ey onun bunun p**leri! Bu halkın milli iradesini temsil eden Cumhurbaşkanının canına kast eden hayasız it sürüleri!

Ey lanetli karanlık güçlerin uşakları! Zerre kadar namusunuz ve izzetiniz olsaydı, milli meclisi bombalar mıydınız?

Ey kendi vatanını satan hain kalleşler! İnsan kendi kardeşini, canından kanından olan kardeşlerini, polisi, askeri vurabilir mi? 

Ey insanı insanlığından utandıran aşağılıklar! İnsan kendi genelkurmay başkanını ve komutanını rehin alır mı?

Ey hayâsızlar! Şerefli ve izzetli bir vatan evladı kendi MİT binasını bombalar mı? Sizde bunlara cevap verebilecek ne zerre şeref ne de zerre izzet görüyorum! 

–Tayyip başkanlık için tiyatro yaptı(!) dediğinizi duyar gibiyim.

Bu milletin alın teriyle alınan uçakların imha edilmesi bir senaryo muydu şerefsizler?! Bu nasıl bir algıdır ey zihniyeti bozuk insanlar! Helikopterle insanımızın üzerine kurşun yağırdınız bu da mı bir senaryoydu?

TRT’yi ele geçirip darbe yaptık diye naralar attınız bu da mı senaryoydu? Genelkurmay başkanlığını rehin aldıktan sonra bu vatanın evlatlarına kurşun sıkarak, birbirlerini öldürterek en aşağılık duyguyu yaşattınız bu da mı senaryoydu? 

Onursuz haysiyetsizler! 16 yaşındaki çocuktan tutun 70’ine kadar hiç acımadan tankla füzeyle kendi vatandaşlarınızı katlettiniz! Bu da mı senaryoydu? 

Bu aziz milletin Afrika’dan tutun Asya’ya, Asya’dan tutun Avrupa’ya kadar yedi düvele karşı onuru ve izzeti vardı! Bu onuru zedelediniz ey onursuzlar bu da mı senaryoydu? Buna senaryo diyen her kimse, her kim olursa olsun Allah onları kahr-u perişan etsin. 

Hani nerede o adliye duvarına ağlama duvarı muamelesi yaparak zikir çeken ablalarımız? Yahudiler kadar kendi milletinize sadık olamadınız! Yoksa Pensilvanya’daki kâinat imamı (haşa) vahiy gününde mi değildi? 

Şüphesiz bunları dile getirirken bilmeyerek bu cemaatin içinde olan, bilmeyerek bu paralel devlet yapılanmasının içinde olan, bilmeyerek bu paralel devlet yapılanmasına hizmet eden abiler ablalar da vardır. Onlara sesleniyorum! 

Bir nesli zehirlediniz Allah’tan af dileyin! 

Bir milleti zehirlediniz Allah’tan af dileyin! 

Bir ülkeyi zehirlediniz Allah’tan af dileyin! 

Müslümanlar arasına nifak tohumları ektiniz Allah’tan af dileyin!

Şükür ki Türkiye halkı, darbeci hainlere verilecek en güzel cevabı verdi! Şükür ki bir başkumandanımız bir de ordumuz vardı! Şükür ki ‘’ZAFER; İNANANLARIN’’dı!

Ülkemin şerefli milletine selâm olsun. Dua ile kalın!

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...