Pazar, 13 Kasım 2016 21:27

ABD, Tramp… Biz.. Sonuçlar

ABD, TRAMP… BİZ.. SONUÇLAR

Seçim sanki ABD’nde değil de tüm dünyadaydı. Seçmen kitle sanki dünyanın tüm insanları. Hepimizi yönlendirmeye çalıştılar, sanki oy kullanacakmışız gibi.

Clinton’u destekledi güç odakları.

Seçmenler ABD yurttaşları. Doğru! Ama dünyanın heryerinde propaganda faaliyeti yapıldı.

Clinton iyiydi, Tramp kötü.

Clinton Müslümanları seviyordu, Tramp İslam Düşmanı.

Clinton yumuşak ve kedi gibiydi, Tramp saldırgan, kadın ve yabancı düşmanı..

Büyük güçler adeta Tramp’a karşı büyük bir cephe oluşturmuşlardı.

Tramp cahildi, ne yapacağı belli değildi.

Anketlerde Clinton hep öndeydi.

Falan filan…

KPSS sorularını rüyalarında Peygamberimizin verdiğini söyleyen Fetö ve namussuzları da var güçleri ile Clinton’u destekliyorlardı. Himmet ve Kurban paraları Clinton’un kampanyalarına akıtılıyordu. Hatta rüyalarında yine haşa! Peygamberimiz (SAV) görüyorlardı. Kendilerine “ABD’nde o kadın iktidara gelecek ve hepinizi kurtaracak.” diyordu. En son rüya yalanı buydu.

Seçim oldu. Rüya bitti.

Tramp Başkan seçildi.

Ne yapacağı belli değil denen Tramp’ın Asker kökenli danışmanı bir gün sonra bir yazı yazdı. “ABD, Türkiye gibi değerli bir müttefikini kaybetmemeliydi. Fetö, Türkiye’nin Bin Ladin’i idi ve ABD’nde bulunmamalıydı.” Tramp Rusya ile yakınlaşmaktan söz ediyordu. Çin’e kota düşünüyordu.

Tramp’ın hedefleri başkaydı, şu ana kadar gördüklerimizden. Irak İşgali’nden önce de ABD’nin harekâtına karşı çıkmış, Irak için her şeyin daha kötü olacağını ifade etmişti.

Şimdi ABD’nde Gezi Olayları başlattılar Tramp’a karşı. Birileri insanları sokağa dökmeye çalışıyorlar. Ordu Tramp’a uyarı verdi söylentileri yayılıyor ülkemizde bile.

Özetle, Tramp ya da Clinton… Çok fark beklemiyoruz ama ABD’nde halk egemenleri yendi. Bu insanlık için umut verici. Tramp yıllardır söylediklerini bir nebze yapsa Ortadoğu nefes alır.

Hatırlarsanız, 15 Temmuz darbe girişimine katılan CIA elemanlarını da deşifre etmişti Tramp.. Atalar diyor ya; “Düşmanın attığı ok dostu gösterir.” diye. Düşman şu anda Tramp’ı okluyor. Dileriz bizimle dost olur. Putin ve Erdoğan’a sempati duyduğunu ifade etmişti. Bu duruş Ortadoğu’da dileriz yeni çözümlere ulaştırır bizleri. AB’nin de suyunu ısıtacak gibi görünüyor. İngiltere ve Almanya başta olmak üzere dileriz AB çatırdar.

Bu arada ABD siyasi cinayetleri ile meşhur. Dileriz, Mason ve Siyonistlerin bir cinayetine kurban gitmez Tramp…

ABD Seçimleri adeta yeni bir dönemin habercisi gibi duruyor. ABD’nde ortaya çıkan bu seçmen profili şunu gösteriyor. Demek ki halkı güdemiyorsunuz. Onca medya operasyonuna, algı operasyonuna rağmen halk tercihini kendisine takılan yularlara, at gözlüklerine rağmen farklı yaptı.

Türkiye, ABD ve diğer Batı Ülkelerinde hatta Çin, Rusya, Hindistan, Pakistan, Mısır gibi ülkelerde de STK çalışmaları yapmalı, psikolojik harekât faaliyetlerini güçlendirmelidir. Bu faaliyetler lobiciliğin de üzerine çıkmalıdır. Ermeni, Rum, Yahudi Lobileri ile diğer ülke istihbarat örgütleri ile terör örgütleri ile yurt dışında nasıl mücadele edeceğiz?

Küresel Güçler geriliyor. Üçüncü Ülkeler doğru politikalar uygularsa, insanlık düşmanı egemenleri çok kolay yenebilirler. Suriye’de, Irak’ta barış olmalıdır. Mısır vd. İslam Ülkeleri ile temas tesis edilmelidir. Arkamızı döndüğümüz her İslam Ülkesi hain Batı tarafından bir şekilde ayartılıyor. Aramızdaki uçurum büyüyor. Fitneyi yok etmeliyiz. Mezhep, meşrep, tarikat vs. deyip ümmetin enerjisini tüketmemeliyiz…

Bakın Irak’a 1200 yıldır birlikte yaşayan etnik guruplar, işgale karşı birlik olmaları gerekirken, işgalden sonra birbirini boğazlıyorlar. Buradaki resim doğru görülmelidir. Çıkartılmak istenen Şii, Sünni Savaşı’dır. Buna fırsat verilmemelidir.

Ümmet ve insanlık için, mazlumlar için geçmişte olduğu gibi bu gün de umut olmalıyız.

Avrupa Ülkelerinde şehit ailelerinin yaptığı terör ve PKK/HDP karşıtı gösterileri çok değerli buluyorum.

ABD’nde lobi çalışmasına ek olarak, Türkiye’nin kontrolüne aldığı senatör vb. olmalı. FETÖ’nün yaptığını devletimiz fazlasıyla yapmalıdır. Türkiye’den yana hâkimler, savcılar, öğretim elemanları, medya patron ve çalışanları olmalı. Unutulmamalı ki; Zalimden hak talep etmek Hakk’a zulümdür.

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 Kasım 2016 11:27
Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.