Uyarı

JUser: :_load: 989 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
Salı, 11 Temmuz 2017 15:06

Maltepe sahilinde dağ fare doğurdu

CHP’nin büyük adalet saraylarından umudunu keserek duble yollarda, tünellerde veya otobanlarda adaleti araması tartışmaya açık bir konu olduğundan birçok kişi ile hemfikiriz. Ancak ironik bir tabloyu da analiz etmemizde yarar var. Ahmet Hakan’ın birçok kişiyi yarı eleştiri yarı tehdit altında dizayn etmeye çalışması ilginçtir fakat bu konu bildiğim kadarı ile daha çok Pennsylvania’nın gündeminde yer almaktadır. Yoksa içimizden birileri halen Pennsylvania’nın örtülü sözcüsü olduğu gibi, görevini mi ifa ediyor?

Sayın Ahmet Hakan, çaresizlik gerçekten çok kötü. Örneğin bir kedinin uzanamadığı ciğere murdar demesi gibi sanırım siz de çok üzgünsünüz. Amaç ve eylemler nihai sonuç odaklı olduğu için CHP’nin hayal kırıklığının daha sonraları riyasız adam gibi analize muhtaç olduğunu söyleyebiliriz. Sanırım sizler adalet yürüyüşünde birçok kişiyi görmek isterdiniz ancak ismini yazdığınız ve eleştirdiğiniz kişiler Pennsylvania tarafından aforoz edilen kişiler. Yoksa onlar da projede yerlerini almak için canla başla katılım sağlayıp, ‘’mağdurum da mağdurum’’ derlerdi. Ne de olsa fırsat…  

“Dağ fare doğurdu” demek yerindedir. Günlerce yürüyüş yapıp nefeslerini tutan meşhur vahşi batı ve onun uzantıları, Siyonist, emperyalist uşağı FETÖ çetesi, vampir gibi bekleyen içimizdeki gizli haçlı torunları ve daha birçoğu... Türkiye düşmanlarının heveslerinin yine kursaklarında kalması sanırım yine birilerini meyhane müdavimi yapacak. Bu ülkede çok sayıda ilginç insan profilinin olmasının ayrı güzelliklerini de görmemiz lazım. Sol ve sosyalist akımların teselli duygularında yer alan; dünyalarının birkaç kadehte birikmesi, vur kadehin dibine diyerek dünyalarında mutlu olmaları ne ironik durumdur.

Bir: Sayın Kılıçdaroğlu, cumhuru tanımıyorum demenizin ne anlama geldiğini ben size söyleyeyim; anayasal suç işleyip, bir devletin meşru ve seçilmiş devlet büyüklerine hakaret sayılır. Demokratik yollardan ve hukuk çerçevesinde konuşmadığı için verdiği beyan kitleler tarafından her türlü eylemin (kırma, dökme, saldırı, yandaşlık gibi) yapılabileceği şeklinde anlaşılmaya müsaittir ve şiddet çağrısı olarak yorumlanabilir. Sayın Kılıçdaroğlu; Alamut Kalesi’nin fedaisi gibi sizi buraya iten nedir? Bu kadar acımasız bir örgütün, FETÖ terör örgütünün savunuculuğu olamaz mı bu? Çünkü bu ülkede bunca terör eylemlerine kaşı yürümediniz. Soru işaretleri sizde çoğalmaya başladı… MİT raporlarının servis edilmesi talimatını siz mi verdiniz?

İki: Batıdan destek istemenizin doğal algılanması Türk toplumunu şaşırtmamalı. Çünkü siz değer ve toplum barışı açısından bu ülkeye bağlı değilsiniz. Batıya bağlı siyasi bir projesiniz ve en ağır olanı da budur bence. Seçilmiş iktidarı devirmek için dış müdahale çağrısı yapmanız anayasayı ihlal suçudur. Ülkenin egemenlik haklarına müdahale etmek, dış devletlerin müdahalesini istemek bir suçtur. Şayet anayasa kurallarını ihlal etmeyecek olsa dahi vicdani kuralları ihlal eder ve halkın mahkemesi ağır sonuçlanır Sayın Kılıçdaroğlu… 

Üç: Sivil itaatsizlik, toplumu kurallara uymamaya davet etme suçu olarak da değerlendirilebilir, demokratik bir hak olarak da değerlendirilebilir. Bu milletin malına, canına gelecek en ufak zarar ve ziyandan siz sorumlu tutulacaksınız. Dahası bu hesabı iyi yapmanız, bu milleti kin ve nefret suçlarına itmeniz size ve partinize ancak zarar verir. Yerler mi? Yirmi beş gün boyunca yürüyüş yapıp da gelip Maltepe sahilde dağ bulup bir de fare peşinde koşmanız size yakışmıyor Sayın Kılıçdaroğlu. Ahmet Hakan çok üzgün, anladık. Belki Fikret Bila, Sözcü, Cumhuriyet gazetesi de üzgün ancak bu kadarına da pes… Yol yakınken siyaset elbiselerinizi tekrar giymeye çalışın, batının gözünde çakma Gandilik sizi fazla gaza getirmesin. Bu gazların bedelini bu millet çok ödedi! 

17/25’in çocuklarına ve eylemcilerine selam göndererek ancak tescilli suça organize siyasi parti lideri olursunuz Sayın Kılıçdaroğlu! Çukur siyaseti yapanlara bunlar özgürlükçü çocuklar deyip ancak PKK sempatizanı olursunuz Sayın Kılçdaroğlu! 15 Temmuz’a kontrollü darbe deyip ancak batının şirin çakma Gandisi veya Pennsylvania’nın bir fedaisi olursunuz Sayın Kılıçdaroğlu! Siz bu milletle alay mı ediyorsunuz? Buna akıl tutulması denir. Kimleri korumaya çalışıyorsunuz? Bu ülke yeterince bedel ödedi. Bu vakitten sonra ödenecek bedellerin içimizdeki vatan hainleri tarafından ödeneceğini unutmayalım.Maltepe sahilinden sonra cezaevine giderek Berberoğlu’nu ziyaret etmek devlete karşı suç işlemiş olanlara ancak taraf olursunuz. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı üzerinden prim beklemeyin, bu millet Erdoğan’ı size yedirmez bunu bilin!

Ülkemin aziz milletine selâm olsun, dua ile kalın…

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...