Cuma, 21 Temmuz 2017 16:59

ÇİLLER'i İlk Defa Bu Kadar Sevdim...

Hani bir Paşa vardı, gerçek paşalarımızdan özür diliyorum aslında Maşa diyecektim, " 28 Şubat bin yıl sürecek " demişti ya. Bırakın bin yıl sürmeyi on yıl bile sürmeden , onuncu yılında 2007 de darbe yargıya taşınmıştı.Ve bakın şu Allah'ın işine ki bu dava sürecini başlatan savcı daha sonra FETÖ'den tutuklanmış idi.

28 Şubatçılar , BÇG yapılanması ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmekle suçlanıyordu. Hikmet Köksal (Kara Kuvvetleri Komutanı), Ahmet Çörekçi (Hava Kuvvetleri Komutanı), İlhan Kılıç (MGK Genel Sekreteri) Çetin Doğan,bunlardan bazıları idi .Çevik Bir ve bazı darbeciler tutuklanmışlardı.Çevik Bir 9 ay hapis yatmıştı.Daha sonra yargılamalar tutuksuz olarak devam etmişti.

Dün (18.07.2017) 28 Şubat Davasının 89 uncu duruşması vardı ve bu duruşma için Ankara'daydık

Eski Başbakan Tansu ÇILLER katılan sıfatı ile dinlendi.

Sayın ÇİLLER, mahkemede ki vakarı ve dirayeti ile 28 ŞUBAT mağdurlarının gönlünü feth etmiştir.En azından benimkini.Daha önce ki ifadelerinin aynısını tekrardan korkusuzca yiğitçe dile getirerek milletimizin hakkını darbecilere karşı savunmuştur.Kendisine minnettarız.

Bir kaçına katıldığım bu duruşmalarda fark ettiğim iki hususu sizlerle paylaşmak istiyorum.
1-Müdafi avukatlarının meseledeki yetersizliği ve işi yeteri kadar sahiplenmemeleri,
2-Müşteki avukatlarının işi uzatmak ve sulandırmak için sergiledikleri muazzam gayret.Bu avukatlardan birinin geçen duruşmalardan birinde 28 Şubat mağduru subaylarla, FETÖ'cüleri bir tutan beyanı beni çileden çıkartmış sonunda mahkeme salonundan atılmıştım.

Dün Sayın ÇİLLER, müşteki avukatlarının bile yapamadığını yaparak muazzam bir mantık silsilesi içinde Refah-Yol Hükümeti'nin milletin istediği milli mutabakat hükümeti olduğunu ve bu hükümetin muazzam başarılarını anlatmış bilahere 28 Şubat' a nasıl gelindiğini hangi kumpasların kurulduğunu adım adım izah etmiştir.

Darbeciler ve onların kuyruğuna takılanların işledikleri adaletsizlikleri bu açıklamaları ile adeta mahkum etmiştir."Bizim" dediğimiz eski siyasetçilerin kıvırarak bu davayı sahipsiz bıraktıkları bu günde Sn ÇİLLER'in bu civanmertliği asla unutulamaz.Kanımca bu ifadesi davanın sonucunu etkileyecektir.
Allah kendisinden razı olsun.

ÇİLLER,Açık açık "28 Şubat bir koalisyon darbesidir.Bu koalisyonda asker,sivil,adliye,basın-yayın kartelleri,İş çevreleri,sendikalar yer almıştır.
Bu darbe sonrası Türkiye ekonomisi 131 milyar dolar kayba uğramıştır.
Daha sonra darbecilere bankalar,kartel medya ve birtakım darbe destekçisi şirketlerde üst düzey yöneticilikler verilerek taltif edilmişlerdir. 
28 Şubat'ın arkasında dış destek vardı.
Askerler kendilerine verilmeyen yetkileri kullanarak siyasal iktidarı devirmişlerdir.
Demirel darbeciler safında yer almıştır.Kendisine iletilen darbe istihbaratını darbecileri bertaraf etmek yerine meşru itidara asker ayakta,darbe yapacaklar diyerek Post Modern darbeye zemin hazırlamıştır.Erbakan ve Çiller'siz bir hükümet inşa etmeye çalışmıştır." dedi.
Sanık avukatlarının bilgisizce,cahilce suallerine bilgece cevaplar vererek hadlerini bildirmiştir.

28 Şubat'ın kudretli paşalarının Sayın ÇİLLER'e nasıl yaranmaya çalıştıklarını ve bunun için ne kadar yaltaklık yapmaya çalıştıklarına şahit oldum dün.
Darbeciliğin bile bir şerefi! vardır.
Bu alçaklar da bu şerefin kırıntısı bile yok,hakim karşısında ki halleri görülmeye değerdi.
Umarım ve dilerim ki bu alçaklar ve FETÖ 'cü hainler, bu topraklar var oldukça asla unutulmayacak bir şekilde hakettikleri cezayı alırlar.Amin

Nejat ÖZDEN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...