Çarşamba, 29 Mayıs 2019 15:37

E. İ. Truva atı, Biz Ne Söylemeliyiz?

İstanbul Seçimleri tekrarlanıyor.

Tüm dünya ayakta adeta…

ABD Başkanlık Seçimleri nasıl dünyayı ilgilendiriyorsa, İstanbul Seçimleri de sanki böyle. Ya da algı böyle.. Ancak bir fark var. ABD Seçim Sonuçları Dünyayı etkiliyor. Bu nedenle merakla takip ediliyor. Türkiye’de seçim sonuçlarına göre düşmanlarımız, emperyalist Batı, işbirlikçiler ve hainlerle birlikte tavırlarını belirleyecekler.

Seçim Süreçlerimiz gergin geçiyor.

Halkımız bıktı gerginlikten. Ancak bizim de durumu anlatmamız gerek.

Etrafımız ateş çemberi. Emperyalizm Vekâlet Savaşları diye bir tanım yaptı. Esası şu. Köpeklerin Savaşı. Resmen küresel mafyanın tetikçisi satın alınmış, şahsiyetsiz güruh var. Eskiden toplumların da kişiler gibi izzeti vardı. 1. Dünya Savaşı’nda İngiliz ajanları Kürt ve Arap aşiretlerinin tamamına yakınına gitmişti. Ortalığa bıraktıkları altınlara dahi el sürmemişti kimse. Toplum izzetliydi. Toplum ferasetliydi. Gerçek manada referansı İslam’dı. Halifeye bağlıydılar. Hala öyle Aziz Milletim. Biz sahip çıkıp kucakladıkça ihanet boğulacak.

Tabii, emperyalizmle iş tutanlar öncelikle sözde aydın ve okumuşlarımız oldu. Her zamanki gibi. Halkımız değil. Düşünün FETÖ, Masonik yapılar, işbirlikçi ihanet.. Hepsi de benzer niteliklerde değil mi? Okumuş, Milletimin, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemiş…

İftira etmekten düşmanımız bile olsa hayâ ederiz. Muhalif siyasi kadrolar bizim düşmanımız değil. Milletimizin evlatları. Peki, sorun ne?

Abdulhamid Han, Yahudilere toprak vermedi. Birileri de şimdi “Verseydi, çok zengin ve birleşik bir Osmanlı olurduk.” diyor. Tartışılır. Ancak, Millilik iddiasında olan bizler için, atası Oğuz Kağan gibi, Rehberi Gülümüz (SAV) gibi “Vatan sevgisi imandandır.”, “Vatan, Milletimin kanına karşılık kazanılmış, mukaddes topraktır.” deyip vermeyen Abdulhamid Han Atamızı biz bu duruş ve siyasetinden dolayı çok seviyoruz. Birileri de vatanımızı, Milletimizin değerlerini sulandırmayı, peşkeş çekmeyi, düşmanlarımızla birlikte hareket etmeyi abes ve kötü görmüyor. Oysa tüm bunlar bizim için ihanet, gaflet!

Lütfen dikkatinizi toplayınız!

Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerinde cephemiz için en büyük tehdit neydi? Abdullah Gül’ün muhalefetin ortak adayı olarak çıkması değil mi? Oyunu kim bozdu? Bana göre ilk “Mahiyetini bilmediğim Abdullah Gül’e oy vermektense, bildiğim R. Tayyip Erdoğan’a oy veriririm.” deyip meydana çıkan Muharrem İnce bozdu, kraliçenin oyununu. Bu manada Meral Akşener’e de haksızlık etmeyelim. O da ortak hareket etmedi.

Değerli okuyucu.. Peki, Muharrem İnce’ye, şu an İBB Başkan Adayı E. İ.’na verdikleri destek gibi, ABD, Kraliçe, İsrail, FETÖ, PKK destek verdi mi? Hayır! İşte burası çok önemli. Kocaman Cumhurbaşkanı Adayını desteklemiyorlar ama İBB Adayını destekliyor, arkasında duruyor ve çırpınıyorlar.

E.İ. Cumhurbaşkanı Adayı olarak, korkarım ki ortak aday olarak karşımıza çıkartılacak. Bu durumda biz ne yapmalıyız?

Gereksiz polemiklerle E. İ.’nu AKPARTİ’li tetikçiler parlatmaya devam ediyor. Adam hiçbirine cevap vermeyerek halkın gözünde büyüyor. Oysa bir proje adamını aday göstermiş AKPARTİ, Binali YILDIRIM Bey.. Neden kendi adayımız ve yapacaklarımızı ısrarla anlatmaya devam etmiyoruz? Sosyal Medyada sözde AKPARTİ’li, bir sürü gereksiz ve rahatsız edici argümanlar paylaşarak, AKPARTİ seçmenini adeta uzaklaştırıyorlar.

Şu anda karşımızda muhalefet içinde bulunan özellikle İYİPARTİ ve sağduyulu seçmenine yarın diğer seçimlerde yine ihtiyacımız var. Olacak. Bakıyorum, parti Grup Başkan vekili özellikle meclis konuşmalarında adeta kavrayıcı ve ders verir nitelikte konuşmalar yapmaktadır. Dolayısı ile seçim stratejisini ivedilikle stratejik planlama ile yeniden yapmak gerekir kanısındayım.

E.İ. HDP ilişkisi üzerinde de durulmalıdır. E. İ.’nun İSPARK Yönetimini HDP’ye vereceği ile ilgili söylentiler dolaşmaktadır. İSPARK çalışanları kontrolü en zor görevlilerdir. Eğer gerçekten haramdan kaçan, Allah’tan korkan adamlar olmasın düşünün. Klasik deynekçiliğe döner. Bir de buralaradan PKK’ya diğer HDP’li belediyeler gibi para akıttıklarını düşünün. Bakılması gereken PKK militanlarını gelir için İSPARK’ta istihdam ettiklerini düşünün. Tam felaket.. Bu konular da sakin sakin işlenmelidir.

Aziz Milletim. Şu anda Irak hududumuzda çok büyük bir operasyon yapılıyor. Maalesef operasyonun başladığı sabah, ABD tatbikat bahanesi ile operasyon alanına asker gönderdi. Şimdi, bu hedef bölgelerini vuramıyoruz. Düşünebiliyor musunuz? ABD, PKK Kansızlarını himaye etmek için askerini canlı kalkan olarak operasyon bölgesinin içine parça parça konuşlandırıyor.  Diğer yandan Trakya Dedeağaç bölgesine zırhlı birlikler getiriyor. Hedef ne? D. Akdeniz’den çıkarmak bizi!

 

Aziz Milletim.

Cumhurbaşkanımız ve Hükümeti ile seçimden sonra hesaplaşın. Gidelim hep beraber kapılarına dayanalım. Sandıkta hesap büyük risk. Haziran 2015 Seçimlerini hatırlayın. Ortam, dış güçler.. Dolayısı ile, kendi insanınızla sandıkta hesaplaşmak ne büyük bir risk ve vebal!...

Sandık deyince, İstanbul Seçimlerinde FETÖ’nün çok büyük operasyon çektiğini de hatırlatmak isterim.

Ayrıca bir milyona yakın küskün de maalesef bizim insanımız. Kime küstünüz? Millete mi?

Aziz Milletim…

Her zaman söylüyoruz, en güçlü olduğumuz Atam Kanuni Devrinde dahi beka sorunu vardı. Dünyanın merkezinde bir vatanımız var. Kaderimiz ya var olup, güçlü olup meydan okumak, ya da bu topraklardaki medeniyet mezarlığına gömülüp yok olmak.. Biz gömülmeyeceğiz. Biz ecdadın taa Moğolistan, Yakutistan, Kazakistan Dağlarından Altay’lardan getirip, Gülümüz (SAV) ile taçlandırıp, İ’lay-ı Kelimetullah’a dönüştürdüğü kutlu yürüyüşünü kıyamete kadar sürdüreceğiz. Azim ve kararlılıktan, gayret ve fedakârlıktan büyük dua ve münacat yoktur. AKPARTİ ve MHP’nin birlikte gösterdikleri mücadele azmi de çok güzel bir duadır. Allah karşılığını inşaAllah verecektir.

Aziz Milletim,

“Ver oyunu, Boz oyunu.”

Tayyip Erdoğan diye bir mazlum, yiğit ve şahsiyetli liderimiz var. Elbette hataları olmuştur, olabilir. Peki, biz daha çok sahip çıkarsak O’na bu eleştirdiğimiz şeyler azalmaz mı? Kendisi de bunu ifade ettiler. “Gelin, davamıza da, siyasetimize sahip çıkın.”

Aziz Milletim…

Düşmanlarımız bölgemizde istikrarsızlık, kargaşa ve her türlü iç çekişmelerden yararlanmaktadır. Biz tüm oyunları bozduk, İstanbul Seçimlerini maksatlı olarak genel seçim havasına soktular. Öyle ise, tüm Anadolu, İstanbul’a akmalıyız. İstanbul’daki yakınlarımızı sorumlu davranmaya zorlamalıyız. Yine oyunlarını bozmalıyız.

Allah’tan hayrı, birlik ve kuvveti isteriz.

Bayramımız mübarek olsun.

Son Düzenlenme Perşembe, 30 Mayıs 2019 12:01
Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...