Pazar, 23 Haziran 2019 13:55

Son Oyun: Apo Mektubu, FETÖ Tweeti

İstanbul Seçimleri..

Bir yanda cumhuriyet döneminin en çok proje yapmış bakanı, diğer yanda hiçbir icraatı olmayan bir ilçe belediye başkan adayı. İlçesinde vaad ettiği hiçbir şeyi yapmamış..

AKPARTİ, ilk yerel seçim anketlerinde %12 öndeydi, seçim hile ve hırsızlıkları sonucu iptal edildi ve yenileniyor. Şimdi başa baş diyor anket şirketleri..

Ne oldu da seçim %12’den başa baş hale geldi?

CHP Adayı ağzıyla kuş mu tuttu? Çok özel vaadleri mi var?

Ne yaptı da bunca teveccüh ve oranı yükseldi?

Çok basit bir cevabı var?

Sosyal Aldatma..

Şaşırdınız değil mi, Sosyal aldatma da ne diye!..

Hür türlü manipülasyon, yanıltma, hedef gösterme, hedef şaşırtma, yalan, iftira, farklı cephelerin, sosyal tabakaların insanlarını bir araya getirebilme, algı yönetme ve oluşturma faaliyetlerini halkın aleyhine kanalize etme vd. menfi sosyal faaliyetlerin tamamı…

Düşünün, Atatürkçü geçinen, ulusalcı geçinen CHP öncülüğünde, bir yanda bölücü PKK ve HDP, bir yanda Milliyetçi pozlarını koruyan İYİ Parti.. SP hiçbir şekilde ikna olmuyor, edilemiyor, kendi adayı ile seçime giriyor.

Yılların siyasi lideri, fedakâr devlet adamı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tüm sözleri profesyonel bir şekilde çarpıtılabiliyor ve halkta olumsuz kanaatler artırılıyor.

         Bu arada Müslüman Milletimizin nefrete varan bakışına rağmen Batı ve emperyalizm aleni olarak CHP Adayını destekliyor ve halk tepkisiz..

         Neler oluyor?

         Halkımız mı dönüştü?

         Hayır!

         CHP ve müttefikleri üst akıl tarafından çok iyi yönetiliyorlar, hiçbir polemiğe girmediler. AKPARTİ’nin hiçbir tezine cevap vermediler. Hatta geçmişin üslubunu ayıpladılar..

Bunlara mukabil, AKPARTİ toplumu rahatsız eden hiçbir sözde AKPARTİ’yi destekleyen tetikçiye “Durun! Bize zarar veriyorsunuz?” diye müdahale etmediği için şer cephenin eline sürekli yeni propaganda malzemesi verilmeye devam etti. Sonucunda halkın kafası çok ciddi bir şekilde karıştırıldı. Elimizde kalan en son kozlardan biri hamaset ve hitabet de maalesef etkili olmadı.

         Emperyalizmin son numarası hem de seçime iki gün kala..

         Apo sözde HDP seçmenine “Tarafsız kalın!” dedi. İlginçtir, son iki gün CHP Adayı Fetö’den cümle içinde terörist diye söz etti. FETÖ’nün sözde sosyal medyadaki sözcüleri “Size terörist diyenlere oy vermeyin.” dedikten sonra birine “ehven-i şer”, diğerine de “şer!” dedi.. Evet, Değerli Halkım bu son yumrukları ve aldatmaları oldu. Hemen ardından başladılar “AKP, PKK ile anlaştı” demeye.. “AKP, FETÖ ile anlaştı” demeye..

         Aziz Milletim..

         Basit algı oyunları ile seni aldatıyorlar. Apo ile HDP asla çatışmaz. Biliniz. Apo PKK ve HDP’nin mutlak lideridir. Hâşâ, tanrı gibi, peygamber gibi korku ile karışık bir saygı duyulur. Dolayısı ile Apo’nun mektubunu dile getiren HDP’li var mı? Hayır! Demek ki bu oyun Cumhur İttifakı’nın Milli Hassasiyeti yüksek seçmenini küstürüp sandığa gitmesine engel olmak için son kozları..

Aynı şekilde FETÖ Mensuplarını sosyal medya ile yönetmez. Halen onların ABD’den gelen emirleri dünyanın en ücra köşesindeki mensuplarına anında ve hücre sistemi ile ulaşır. FETÖ mensuplaru o sosyal medyadaki şarlatanları bilmez, takip etmez ve gülerler onlara.. Ciddiye almazlar. Ancak sonuca bakın ki, sosyal medya operasyonları ile algımızı nasıl bozdular?

          

         İki adayın TV. Programı öncesi CHP Adayı ile yayını yöneten kişi, kamera açısına varana kadar, soruların içeriğine kadar her şeyi koordine ediyorlar. AKPARTİ, ikinci bir moderatörü bile düşünemiyor, CHP’nin hile ve pislikleri ortaya çıkınca AKPARTİ’liler zannetti ki klasik mağdur edebiyatı halkta tesir eder.. Hayır!.. 17 yıldır ülkeyi yöneten güçlü bir iktidar hareketi için mağdur edebiyatı halkta sadece acz algısı oluşturmaktadır.

         Aziz Milletim…

         AKPARTİ’nin bu günlerde sırf hataları konuşuluyor diye kötü mü peki? Hayır! Ülke nerelerden nereye geldi. Düşünün!.. Yollar, fabrikalar, enerji hatları, havaalanları, üniversiteler, bölgesinde ve dünya da daha etkin bir Türkiye… Oyunuzu verirken tüm bunları düşünerek oy verin.

 

         Apo ve PKK, HDP.. Tarafsız kalırlar mı? Onlar önce Milli devlet ve hükümeti zayıflatmak, akabinde parçalamak ve güçsüz düşürerek yok etmek üzere programlanmışlar. Yanılmayınız.

 

         FETÖ.. Ülke menfaatine çalışır mı zannediyorsunuz? Ordumuzu acz içine düşüren onlar değil mi? ABD’den izinsiz, helâya gidemezler. Sadece Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arayan Türkiye’mizi düşünün.. FETÖ ABD ile onun koynunda iken AKPARTİ’nin menfaatine sonuçlanacak bir kararla sandığa gitmez mi?

 

         Aziz Milletim.. Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si, Sünni’si ile Aziz Halkım..

Oyunları bozun.

Cumhurbaşkanımız AKPARTİ’nin geldiği noktanın farkında.. Ne söyledi: “Bizim bu coğrafyada, Güçlü olmak, bir ve beraber olmak, devlet ve milletimizin kıyamete kadar baki olması için vereceğimiz bir mücadelemiz ve davamız var. İnsanlara küsebilirsiniz, ama davaya küsülmez.” dedi.

         Aziz Milletim. Oyunları görelim. Medya Operasyonları ve yanıltmaları ile hareket etmeyelim.

Bilin ki, AKPARTİ de hatalarını gördü ve proje adamı bir adayı İstanbul’da aday gösterdi.         

Bilin ki, AKPARTİ de MHP de bu milletin tüm kesimlerine saygılı ve hürmetkârdır. Milli ve yerli derken, Bosna’dan Erbil’e, Tebriz’den İzmir’e, Bakü’den Diyarbakır’a kadar bu toplumun değerlerine bağlı ve hürmetkârdır.

 

Özetle, emperyalizmin Truva atı durumundaki CHP Adayı E. İmamoğlu’nun tüm söylediklerini, O’na yapılan anında müdahale ve yönlendirmeleri ölç, tart ve oyunu, arka planını ve sonrasında çıkartılmak istenen kaos ve tezgahları gör. İstikbalin için tercihini yap. Seçimden sonra da hep beraber AKPARTİ’yi yeniden yapılandıracak olan Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayalım, omuz verelim.

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...