Perşembe, 18 Ağustos 2022 13:51

CİNSEL SAPKINLIĞA KİM DUR DİYECEK

Son zamanlarda iyice gündem olan cinsel sapıklıklar ve sapkınlıklar üzerine geçen sene de bir yazı kaleme almıştım.

 

Beni Takip eden okuyucularımız bilir ki ekseriyetle bu milletin temel değerleri olan  kadın, gençlik ve aile hayatı üzerine yazılar yazıyorum, çünkü ehl-i küfür ve ehl-i münafık kesimi ve bunların yerli işbirlikçileri bu temel değerlerimizi yıkmak için her gün yeni oyun ve tuzaklar peşinde.

 

Fıtratı bozan, aileyi yıkan, toplumu hastalıklı hâle getiren ne kadar kişi, akım, STK, kurum ve kuruluş vb. varsa hepsiyle kalemim ve kelamım yettiğince mücadele etmeye çalışıyorum.

 

Ancak cinsiyetsiz toplum, sapık ve sapkın bireyler yetiştirme gayretinde olan lobiler, o kadar güçlü ve organize çalışıyorlar ki özellikle LGBTI ismini kullanıp karşı çıkan ve bunların cinsel sapıklıklarını ifşa eden kim varsa anında ya sosyal medya hesabını kapattırıyorlar ya da organize saldırılarla sindirip sesini kesmeye çalışıyorlar.

 

Maalesef ki Facebook, Twitter ve Instagram gibi büyük sosyal ağlar da bu sapkın akımları destekliyor, bu konularda gelen en ufak bir şikâyette hesabınızı kapataraksizi susturma yoluna gidiyor.

 

Cinsel sapıklıkları, sapkınlıkları konu alan paylaşımların altına hemen LGBT savunucuları üşüşüyor. Sapıklıkları ve sapkınlıkları savunan ve karşı çıkanları yobaz, gerici, anlayışsız vb. ifadelerle suçlayan insanları görünce insanlığın akıbeti ile ilgili umutlarım azalıyor.

 

Geçen günlerde bir spor markasının cinsiyetsiz toplum modelini savunan ve LGBT’yi ön plana çıkaran bir reklamına tepki maksadıyla  bir paylaşım yaptım. 

 

Öyle yorumlar yapıldı ki… Bu kadar sapık ve sapık savunucusu bu toplumda ne zaman türedi inanmakta zorlandım. 

 

Yorumların hepsi bir tarafa da bizim saflarda olduğuna inandığım bir derneğin üyesi olarak kendini  tanıtan kapalı olduğunu ifade eden bir bayanın yaptığı yorumlar karşısında nevrim döndü:

 

İfadelerini sizin düşüncelerinize havale ediyorum;Ne diyor okuyalım....

“Ben dinini hak ettiği gibi yaşamaya çalışan bir insanım, tesettürlüyüm. Bir erkek, kadın olmak ister öyle görünmek ister ve olur. Bu onun seçimi, sana dokunan şey ne burada? 

Benim bir kızım var ileride başıma böyle bir olay gelse tabii ki anlayışla karşılarım, elimden geldiğince yardımcı olurum. Çünkü bu onun hayatı… Düşünce yapınızın acilen değişmesi lazım.Kimse sizin dinî görüşünüze karışmıyorsa şayet sizde kimsenin cinsel kimliğine karışamazsınız. LGBT’li bireyler toplumda vardır ve var olmaya devam edecek. Siz isteseniz de istemeseniz...! “

Evet haydi buyrun.! 

 

Yani hem Allah’ın ayeti olan örtüyü başında taşıyacaksın hem de Allah’ın ayetlerini ciddiye almayacaksın..Gerçekten zihinler çok karışık.

 

Dostlar;Avrupa’yı ve Amerika’yı anladık onlar bakan veya Mv.leri, bürokratlar aynı cins evleniyor ama zaten onlar cehennemde yerlerini hazirlıyorda..! 

Bize ne oluyor..! Cinsel sapıklıklar ve sapkınlıklar çok normalleşmeye başladı...! 

 

Kendini sanatçı diye lanse edip sahnelere lgpt paçavrası ile çıkan hayasızlara ne dersiniz..! 

 

Bazı Üniversitelerin yerleşkelerinde yapılan etkinlikleri görünce insan olan insan insanlığın’dan utanır aman Alllahım ,Ne rezillikler bumu benim Türk gençliğim diyorsun...

 

Değerli kardeşlerim geçmiş kavimlerden bazılarının sapkınlıkları sebebiyle nasıl bir akıbetle karşı karşıya geldiğini   ürpererek okumak isterseniz bu mevzu ile ilgili İslam tarihini bir okuyun veya okumaktan üşenirseniz internet sahifelerini bir gezinin isterseniz...!

 

2019 yılında Filistin ziyaretimizde Lut kavminin yaşadığı Deniz seviyesinden 420 metre aşağıda bulunan Lut gölüne ve çevresinde konuşlu bulunan Eriha şehrine gitmiştim,aman Allahım O Ne kasvet,O Ne sıkıcı ve boğucu hava...! Hâla O kavmin helak olma etkisinin bölgede olduğunu hissettim...! 

 

Dostlar; Ahir zamanda yaşıyoruz ve kıyametin kopması yakın ama biz ve bizim gibi olduğuna inandığımız ve içimizde yaşayan “Akılsızlar”a dur diyelim ve kıyametin kopmasını hızlandırmayalım..! 

Yoksa Mazaallah..! musibet gelirse külli gelir ve bizde içinde yananlardan oluruz...!

 

Bu sebeple ben acizane ikaz görevimi yapmak adına  Başta siyaset kurumu olmak  üzere bütün kurum ve kuruluşları duyarlı olmaya çağırıyorum,sessizlik suça ortak olmaktır.!.. Kalben buğz etmek imanın zayıflığının emaresidir.. 

 

Zaman hareket geçme zamanıdır..

Bu sebeple iş işten geçmeden bir an önce gerekli tedbirler alınmazsa, yarın kızımıza adam akıllı damat, oğlunuza hanımefendi bir gelin bulamayacağız.

 

Geldiğimiz noktadan bir adım sonrası şu olacak ve şöyle cümleleri yadırgamaz olacağız: Kızımızı bu hafta falanın kızıyla nişanladık. Oğlumu geçen hafta falancanın oğluyla evlendirdik.

 

Değerli dostlarım;Çok mu uçuk geldi...? Bundan sadece on yıl önce bugün konuşulanlar konuşulabilir miydi...?

Benden bu kadar...!

 

 

                          Mehmet Kanmaz 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...