Pazartesi, 07 Ağustos 2023 12:43

FETÖ nerede -1-

Su uyur, düşman uyumaz! En büyük hatayı FETÖ’yü sıradan bir terör örgütü görmekle yapıyoruz.

Cihat Yaycı amiralin işaret ettiği gibi, FETÖ, ayrıca bir casusluk örgütüdür ve bu açıdan da yargılanıp gerekli cezaya çarptırılmalıdır.

Zira bu örgüt dış güçlere (ABD) hizmet ediyor ve onlar tarafından içimize sokulup devletin kılcallarına değin nüfuz ettirildi.

Vesayet döneminde, siyasetçilerin gerekli olan yaptırım gücü bulunmadığından, FETÖ bu sahayı (siyaset arenasını) boş bıraktı. Eğitimde, sivil ve askeri bürokraside palazlandı.

Vesayet döneminde, siyasi partilerde boşuna FETÖ’cü arandı; en büyük kitle partisi olan AK Parti’de bile sayıları iki elin parmaklarını geçmezdi. Öyle iddia edildiği gibi, AK Parti’de 120 FETÖ’cü milletvekili olsaydı, Erdoğan’a adım attırmazlardı.

Erdoğan, vesayetin gücünü kırıp siyasetçinin elini güçlendirince siyasete yöneldiler. Şu an itibarıyla özellikle muhalefet partilerinde cirit atmaktadırlar.

FETÖ ile mücadele, devlet ve millet hayatımızın beka meselesidir. Sahte de olsa, sonuç itibarıyla din temelli olması nedeniyle, FETÖ mensuplarının davalarından vazgeçmeleri düşünülemez.

Nitekim hiçbir FETÖ’cünün, ‘Pişmanım, yanlış yapmışız, kandırılmışız’ dediğini duymadık.

En iyi becerdikleri ‘takiye’ özellikleriyle, her kurum ve kuruluşta kendilerini saklıyorlar.

Son seçimlerde, özellikle muhalefet partilerinin, ihanete varan vaatlerinin FETÖ’cüleri nasıl umutlandırdığını gördük. İntikam ateşiyle yanıp tutuşuyorlardı.

Yaycı amiralin dediği gibi, Erdoğan’ın ve bir avuç savcının mücadele azmi, aşağıya yansımıyor. FETÖ’cülerin sızdığı her kurum ve kuruluş, gerekli mücadeleyi verip bağırsaklarını temizlemiyor.

Mesela; kendilerine ait 20’ye yakın üniversiteleri vardı, YÖK bunların elindeydi. Üniversitelerde oluşturdukları sözde bilim kurullarında yüzlerce kişiyi Dr., Doçent ve Profesör yaptılar.

Bu kişiler, bugün öğretim üyesi olarak görev yapmaktadırlar. Diğer bir deyişle evlatlarımızı, FETÖ’cü öğretmenlere teslim etmişiz.

Bu mudur FETÖ ile mücadele?

15 Temmuz gecesi, bunların ne denli devlet ve millet düşmanı olduklarını görmedik mi? Dünya üzerinde bunlar kadar aşağılık, acımasız ve hiçbir mukaddesi olmayan başka bir terör örgütü yoktur.

Bunlara acırsak, yarın Allah saklasın acınacak hale geliriz.

FETÖ, içimizdeki ABD’dir, ABD’nin şer gücüdür.

Türkiye’ye biçilen rolü görüyor musunuz; terör örgütleriyle (FETÖ ve PKK) mücadele ederken, gerçekte ABD ile mücadele etmektedir. Yani Türkiye, yeni bir bağımsızlık savaşı vermektedir. Üstelik bu kez, tüm emperyalistlere karşı bu savaş verilmektedir.

Her kurum ve kuruluşun başındakiler, kurumlarının asli görevlerinden önce, içlerindeki FETÖ’cülerle mücadeleyi birinci vazife bilmeliler.

Aksi halde, tüm yaptıkları, ‘firavun’un ehramına taş taşımaktan öte bir mana ifade etmez.

Fuat Bol

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...