Çarşamba, 07 Şubat 2018 15:53

ASDER Üyeleri “Zeytin Dalı” vb Harekatlara Katılmak İçin MSB.lığına Başvurdu

ASDER üyesi 773 emekli askerin  TSK nin Afrin Münbiç ve diğer harekatlarında hiçbir karşılık beklemeksizin gönüllü görev almak istediğine dair dilekçeleri MSB Müsteşarı Sn. Ali Fidan  ve Askeralma Genel Müdürü Gazi Tugg. Davut Ala'ya Asder Genel Başkan Yrd. E.Tbp.Kd.Alb. Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ tarafından sunulmuştur.

 Milli Savunma Bakanlığına arz edilen yazı aşağıdadır.

                                MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINA

                                                                                  A N K A R A

            Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası, güya müttefikimiz olan bazı devletlerce desteklenen YPG/PYD/PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerince işgal edilmiş, sınırımızdaki Suriye topraklarında yaşayan Arap, Kürt ve Türkmen kardeşlerimizin bu terör örgütlerinin zulmünden kurtarılması için Fırat Kalkanı Harekatının devamı olarak Afrin'e başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" Mehmetciğimiz ve Özgür Suriye Ordusu tarafından başarıyla sürdürülmektedir.

            Bizler dini inançları ve inançlarının gereğini yerine getirmeye çalışmamız nedeniyle 28 Şubat sürecinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Yüksek Askeri Şura kararlarıyla 28 Şubat Cuntacıları tarafından organize şekilde tasfiye edilen ve 2011 yılında şu an Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesi doğrultusunda TBMM tarafından çıkartılan 6191 sayılı Kanunla bir kısım hakları iade edilen ve zulme uğradıkları tescillenen Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) üyeleri vatansever Subay ve Astsubaylarız.

Kahraman ordumuzun her kuvvet ve sınıfından (Kara, Hava, Deniz, Jandarma, Piyade, Tankçı, Topçu, Muhabere, Levazım, İstihkam, Pilot, Hakim, Tabip, her branştan Teknisyen vs.) üyemiz bulunmaktadır ve bu üyeleriniz fedakarca hizmet edebilirler.

            Ülkemizin güvenliği, Devletimizin bekası, terör örgütlerince işgal edilmiş Suriye sınırımızdaki yerleşim bölgelerinde yaşayan Arap, Kürt ve Türkmen kardeşlerimizin zulümden kurtarılması için icra edilmekte olan "Zeytin dalı Harekatı"na ve bundan sonra devam edeceğine, etmesi gerektiğine inandığımız "Mümbiç Harekatı"na ve devamındaki her türlü faaliyete gönüllü olarak katılmak, hiçbir karşılık beklemeden görev almak istiyoruz.

           

            Bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz.

Dr. Hasan Hüseyin ULUDAĞ

E.Tbp.Kd.Albay (1984-13)

Genel Başkan Yrd. & Ankara Şube Başkanı

EKLER                                 :

EK-A ( 36  Sayfa-733 kişi Gönüllüler Tablosu

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...