Cumartesi, 10 Şubat 2018 14:10

28 Şubat Plf.Üyeleri Afrin İçin görev talep etti

28 Şubat Platformuna mensup bayanlar Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev talebiyle Askerlik Şubelerine akın etmeye başladılar. 28 Şubat Platformu üyesi Bilecik İl Milli Eğitim Md  ve Daire Müdürleri Bilecik Askerlik Şubesine, Bursa'daki 28 Şubat Platformu üyeleri Bursa Askeralma Bölge Başkanlığına müracaat ederek göreve hazır olduklarını bildirdiler. Bursa 28 Şubat Platformu Bşk.V. Gülten AKTAŞ yapmış olduğu basın açıklamasında:

Zeytin Dalı Operasyonunun başladığı 20 Ocak tarihinden itibaren milletimizin her kesiminden Mehmetçiğimize maddi manevi destek yağmaktadır. Askere gönüllü yazılanlar ya da Mehmetçik üşümesin diye ilmek ilmek atkı eldiven ören; anne eliyle yapılmış yemek yesinler diye poğaça yapan, yaprak saran analar bacılar…

Platformumuzun YAŞ kararlarıyla ordudan atılmış erkek üyeleri istenilen yer ve zamanda gönüllü görev yapmak istediklerini bildiren dilekçelerini Milli Savunma Bakanlığına vermişlerdir.

Türk Kadını gerektiğinde cephede ve cephe gerisinde de görev yaparak vatan savunmasındaki yerini alacaktır. Şu anda bizler dua ordusu olarak görev yapmaktayız. Sayısız Yasin ve Hatimler okunarak duası Mekke’de ve Medine’de yapıldı. Ayrıca platform üyelerimizin koordinesiyle okunan Fetih Suresi sayısı 10 000’e dayandı. Hedefimiz ülke çapında 100 000’dir ve bunu buradan duyuruyoruz.  demiştir.

Basın açıklamasının tam metni ektedir.

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Şubat 2018 14:27
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...