Çarşamba, 16 Mayıs 2018 11:11

15. Ufuk Turu Çok Verimli Geçti

Konya STK Platformunun organize ettiği 15.UFUK TURU 09 – 13 Mayıs 2018 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilmiştir. İcra Kurulu Başkan Yardımcılığını Mehmet Kanmaz Bey’in yaptığı buluşmada, Konya STK.larının yanı sıra, STK ların genç üyeleri ve İllerden STK Platformu Başkanları ve STK temsilcileri katılmıştır. Beş oturum ile gerçekleştirilen sempozyumda 20 akademisyen DÜNYEVİLEŞME VE SİVİL TOPLUM konularında bildirilerini sunmuştur. Sempozyumun sonunda ortak bildiri yayınlanmış ve programa katılanlar  ile birlikte Bursa’nın tarihi ve turistik yerleri gezilmiştir.

Programda Genel Başkanımız Prof.Dr.Nevzat TARHAN tarafından sunulan “Sekülerizmin Hastalıkları ve Tedavisi” konulu tebliği ilgi ile izlenmiştir. Programa Asder Genel Merkezi’ni temsilen Genel Sekreter Reşat FİDAN katılmıştır.

Bu güzel programı gerçekleştiren İcra Heyetine teşekkür ederiz.

Son Düzenlenme Çarşamba, 16 Mayıs 2018 11:16
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...