Çarşamba, 25 Kasım 2020 12:02

Özden: Hem ikiyüzlüler hem de haydut

Akit’e konuşan askeri uzmanlar, Batı’nın ‘güçlüysen haklısın’ mantığını devam ettirdiğini söyledi.

Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASSAM) Uzmanlarından Em. Albay Nejat Özden, “İrini Operasyonu başlı başına ikiyüzlülüktür. Rusya, Mısır, BAE, Suudi Arabistan, Fransa ve İsrail’in başını çektiği çete, Hafter’e hem Akdeniz hem Mısır üzerinden, denizden ve karadan lojistik destek veriyor. Hafter’i Libya Hükümeti’ne karşı güçlendirdiler.

Bu ülkelerin korsan yardımlarına kimse mani olmazken, sadece Libya Hükümeti’ne gidecek olan yardımların engellenmeye çalışılması Batı’nın hukuk tanımazlığını, gangsterliğini, ikiyüzlülüğünü ve haydutluğunu gösteriyor” dedi.

Haçlı korsanlar ektiğini biçecek

Rusya, Fransa, BAE, İsrail, Çin ve Mısır’ın darbeci Hafter’e ekipman desteğini görmezden gelen AB’nin, Libya halkına insani yardım taşıyan Türk gemisine korsan saldırı düzenlemesi büyük tepki çekti. Akit’e konuşan askeri uzmanlar, uluslararası sularda yapılan hukuksuz müdahalenin Türkiye’ye de aynı hakkı getirdiğini belirterek, “Zorbalar ektiğini biçecek. Batı bunun hesabını verecek” dedi.

 

Kaynak: Y.Akit Gazetesi

Nejat ÖZDEN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki Başar büyük Salı, 05 Ocak 2021 04:21 yazan Başar büyük

    Masaallah . Vazifenizde basarilar dileriz rabbim hem sahada hemde masada zaferler ihsan etsin. Ya galiben maglub . Mutlak GALİP OLAN ALLAH.

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...