Cuma, 09 Kasım 2012 15:52

ASDER ANKARA ŞUBE YÖNETİM KURULU TEMAD’I ZİYARET ETTİ

Asder Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri (Kerim Sürel, Ahmet Rasim Erenler, İlhan Şahin, Mehmet Gençaslan) 05 Kasım 2012 tarihinde TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Genel Başkanı Sn.Ahmet Keser’i Dernek genel merkezinde  ziyaret etmiştir.

Ziyaret esnasında ASDER’in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verilmiş ve Madde 33 kitapçığı ile daha önce basılan kitaplarımızdan hediye edilmiştir. Hakkını alamamış kararname mağduru ve diğer mağdur kardeşlerimizin durumu anlatılmış ve çözüm konusunda bilgilendirilme yapılmıştır. Sayın Başkan da astsubayların özlük haklarının düzeltilmesi yönünde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. Gayet sıcak bir ortamda geçen ziyaret oldukça verimli geçmiştir.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...