Salı, 04 Aralık 2012 09:04

YUNUS Uluslar arası Doğa Sporları Derneği (YUSDER) kuruldu

Değerli Arkadaşlarım,

ASDER Fikir platformunda vücut bulan SADAT, yeni bir oluşuma daha imzasını attı.

SADAT, yurt içinde yapılmasını uygun bulduğu bazı uluslararası etkinliklerini organize etmek için, “YUNUS Uluslararası Doğa Sporları Derneği”ni  kurmuştur.

Dernek Tüzüğü ve üyelik formu eklerde gönderilmiştir.

Dernek, faaliyet alanındaki spor branşlarında, antrenör istihdamı ve diğer bazı şartlar yerine getirildikçe, Spor Kulübü haline dönüştürülecektir.

Derneğin faaliyet alanındaki sporlara hevesli olan veya bu branşlarda antrenörlüğü bulunan veya ASDER ve SADAT faaliyetlerine mevcudiyeti ile destek vermek isteyen arkadaşlarımızın, ekteki üyelik formunu iki suret olarak doldurarak SADAT adresine göndermelerini bekliyoruz.

Arkadaşlarımızın yükümlülüklerimizde bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. “Diğer arkadaşlar, başvurularını yapmıştır. Bana gerek yoktur” düşüncesinden ziyade, “başka kimse başvuruda bulunmayabilir, benim mutlaka bu Derneğe üye olmam gerekir.” düşüncesi ile hareket edilmesini dilerim.

Selam ve başarı dileklerimle

Adnan Tanrıverdi
Emekli General
Yönetim Kurulu Başkanı

Son Düzenlenme Pazar, 05 Aralık 2021 23:12
Adnan Tanrıverdi

Emekli Tuğgeneral

www.adnantanriverdi.com | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...