Perşembe, 20 Aralık 2012 20:05

ASDER İl Temsilciliği Toplantısı

Genel başkanlığını Prof.Dr. Nevzat Tarhan'ın yaptığı ASDER(Adaleti Savunanlar Derneği) Eskişehir İl Temsilciliği Cüneyt Tıkız'ın gayretleriyle TÜMSİAD'ta bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı. İl Temsilcisi H.Caner Akkurt "Zamanın Önemi ve Zaman Yönetimi" başlıklı sunum gerçekleştirdi. Bilgihan Özcan ve Metin Galip; İstanbul ASDER Gen. Mer.'nde yaptıkları temaslardan bilgiler aktardılar.İstanbul'da gerçekleşen temaslarında YAŞ mağdurlarının TSK'den ilişklerinin kesildiği tarihten, 6191 sayılı KHK ile araştırmacı kadrosuyla göreve başladıkları tarihe kadar olan geriye yönelik mali kayıplarla ilgili konuşulan konulara ve bu konunun da yer aldığı Hükümet'e sunulan '33. madde kanun teklifi kitapçığı'nda yer alan bazı maddelere değindiler.Ayrıca toplantıda, YAŞ mağdurlarının araştırmacı kadrosuna atandıktan sonra uygulamada oluşan problemlerin ve düzenlemelerdeki eksikliklerin giderilmesi konusunda ASDER Genel Merkezi temsilcilerinin  Ankara'da ilgili bakanlıkların bürokratlarıyla yapılan görüşmelerden bahsedilerek, bu konuda önemli çalışmaların yapıldığı dile getirildi. Sivil toplum kuruluşlarının modern çağda temsil kabilyetlerinin önemine değinilerek toplantı sona erdi. 

Son Düzenlenme Cuma, 21 Aralık 2012 11:55
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...