Pazartesi, 24 Aralık 2012 18:27

MİRASIMIZ TEHLİKEDE

Selamünaleyküm.

 

Büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan ilk kıblemiz Mescid-i Aksa ve yüzde sekseni Osmanlı mirası olan Kudüs’teki son gelişmeleri dünyaya ve halkımıza duyurmak amacıyla her yıl “Mirasımız Tehlikede” programını gerçekleştirmekteyiz.

 

Bu yıl 4. Düzenleyeceğimiz programa Kudüs’ten Mescid-i Aksa Muhafızı Raid SALAH, Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU, Diyanet İşler Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Birçok parti ve STK genel başkanları, Milletvekilleri ve yurtdışından aralarında Hükümet, Siyaset, İş adamı ve Din adamlarından oluşan 100 kişiden fazla misafir iştirak edecektir.

 

Toplamda On Bin kişilik bir katılımın hedeflendiği program 30 Aralık Pazar günü saat 17.00’da Eyüp Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Bu bağlamda Banner ve afişlerimizin siteleriniz aracılığı ile reklam ve duyurusunun yapılmasını rica ediyoruz. Selam ve Dua ile...



MİRASIMIZ DERNEĞİ / Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği

Akşemsettin Mah. Şehit Mehmet Sarper Alus Sk. No:4/3 Fatih-İstanbul / TÜRKİYE
Tel: +90 212 524 01 01
Fax: +90 212 521 34 89
http://www.mirasimiz.org.tr/

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Aralık 2012 18:30
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...