Çarşamba, 15 Mayıs 2013 14:44

TEŞEKKÜR

Sevgili Üye ve Gönüllülerimiz,

Derneğimizin misyon ve vizyonu ile hedeflerini anlatmak, arkadaşlarımızın istek ve sorunlarını dinlemek üzere 09 – 14 MAYIS 2013 tarihlerinde aşağıdaki yönetim kurulu heyeti tarafından BALIKESİR-MANİSA-İZMİR-DENİZLİ-ISPARTA-KONYA-AFYON-KÜTAHYA İllerini kapsayan ziyaret programı gerçekleştirilmiştir.

Sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışan, ziyarette heyetimize yakın ilgi gösteren, toplantılarımıza katılarak içten duygularını dile getiren, ASDER’in her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini bildiren İl Temsilcilerimiz ve toplantıya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Bu özverili çalışmayı gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerimiz ile heyetimizi kucaklayan üye ve gönüllülerimize, mazeretleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza   teşekkürlerimi sunarım.

Selamlarımla.

ASDER HEYETİ