Çarşamba, 15 Mayıs 2013 14:44

TEŞEKKÜR

Sevgili Üye ve Gönüllülerimiz,

 

Derneğimizin misyon ve vizyonu ile hedeflerini anlatmak, arkadaşlarımızın istek ve sorunlarını dinlemek üzere 09 – 14 MAYIS 2013 tarihlerinde aşağıdaki yönetim kurulu heyeti tarafından BALIKESİR-MANİSA-İZMİR-DENİZLİ-ISPARTA-KONYA-AFYON-KÜTAHYA İllerini kapsayan ziyaret programı gerçekleştirilmiştir.

Sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışan, ziyarette heyetimize yakın ilgi gösteren, toplantılarımıza katılarak içten duygularını dile getiren, ASDER’in her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini bildiren İl Temsilcilerimiz ve toplantıya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

 

Bu özverili çalışmayı gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerimiz ile heyetimizi kucaklayan üye ve gönüllülerimize, mazeretleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza   teşekkürlerimi sunarım.

Selamlarımla.

 

ASDER HEYETİ

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Necmettin KELEŞ

Reşat FİDAN

Osman KAÇMAZ

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...