Cuma, 21 Haziran 2013 18:27

Önemine Binaen...!

ASDER, siyasi bir teşekkül veya cemaat hareketi olmayıp, kurumsal olarak her cemaat ve siyasi harekete eşit yakınlık ve uzaklık hassasiyetini korumakla mükelleftir. Üye ve gönüldaşlarımızın fikirleri ayrı ayrı önemli olsa da, ortak platform olarak kullandığımız  sitemiz ve gurubumuzdaki mesajlarda asgari müştereklerimizi korumamız ve bu konuda hassas davranmamız önemlidir. Değerli arkadaşlarımın yüksek hoşgörüsüne sığınarak tekrar belirtmekte fayda görüyoruz;

Guruba ve sitemize yazdığımız mesaj ve iletilerin gurubun oluşturulma amacına hizmet etmesi, ASDER hedefleriyle örtüşmesi,

Cevap hakkı doğuracak şekilde herhangi bir cemaati, gurubu ve arkadaşlarımız arasında taraftarı olabilecek siyasi hareketleri eleştiren yazıların yazılmaması,

Sonu gelmez tartışmalara sebep olunmaması, enerjimizin boşa harcanmaması, aramızdaki muhabbetin örselenmemesi açısından önemlidir.

ASDER

NOT: Bu yazı 12 Haziran 2013 tarihinde gruba yayınlanmıştır.

Son Düzenlenme Perşembe, 17 Nisan 2014 10:31
ASDER Genel Merkezi