Perşembe, 07 Ağustos 2014 10:30

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE VESAYETTEN MİLLİ İRADEYE

            Cumhuriyet tarihimiz boyunca görev yapan önceki 11 Cumhurbaşkanının tamamının seçilme yöntemi, parlamento aracılığıyla ve her birinde oluşturulan sun’i kaoslar gölgesinde, dışarıdan yapılan vesayetler altında gerçekleştirilmiştir. Bu kez farklı olarak ilk defa  halkımızın hür iradesiyle   doğrudan seçilecek olması   tarihi bir öneme haizdir. Halkımızın tercihi,  hangi aday üzerinde tezahür edecek olursa olsun, topluca kaderimize razı olmak gibi bir seçim yapmış olacağız.

            Son dönemlerde Türkiye’nin hem yurt içinde ve hem de yurt dışında ulaştığı muasır medeniyet seviyesi göz önünde bulundurularak, daha ileriye gitmek ve çok çilelerle ulaşılmış ekonomik, siyasi, sosyal ve demokratik haklar konusunda asla geri dönüş veya kayıplara meydan verilmemesi, adalet ve hukukun tesisi  için de çok önemli bir seçim arefesindeyiz.

            Tüm üye ve gönüllülerimizin  mevcut adaylar arasından  kendi özgür irade ve beklentileri doğrultusunda  yapacakları  tercihlere saygı duyarız.

            ASDER Yönetimi olarak, Cumhurbaşkanı adaylarını incelediğimizde; Türkiye’nin önünü açabilecek, siyasi tecrübe ve  azimle başlattığı projelerin devamı ve yeni vizyon açılımı ile R. Tayyip ERDOĞAN’ın iddia edilen risklere rağmen mevcut şartlarda en geçerli ve güvenilir aday  olduğunu düşünüyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize,  milletimize, İslam alemine ve insanlığa  hayırlar getirmesini temenni ederiz.

 

ASDER GENEL MERKEZ

YÖNETİM KURULU

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki Halil MERT Perşembe, 07 Ağustos 2014 21:45 yazan Halil MERT

    ASDER'E CESUR, FERASETLİ VE AHLAKLI DURUŞUNDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI ARZ EDERİM.
    İFADE EDİLEN KANAAT AYRICA MES'ULİYET YÜKLENMEDİR Kİ, BU YÖNÜ İLE DE TAKDİRE ŞAYANDIR KANAAT İFADE EDEBİLMEK.
    ALLAH EN GÜZEL VELİDİR..

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...