Perşembe, 18 Haziran 2015 11:30

DESTEK BATIDAN, İDAM SİSİDEN

Mısır’ın ilk seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi, batı destekli cunta tarafından idama mahkûm edilmiştir. Mısır halkı sonu gelmez ağır devlet şiddetiyle karşı karşıyadır. Tarih bir kez daha kan döken zalimlere şahitlik yapmaktadır. Kendi haksızlıklarına fetva kılıfıyla meşruiyet devşirmeye çalışan had tanımaz kan dökücüler İslam dünyasında ayak basmaya yer bulamayacaklardır.  

Mısırda yaşananlar İslam dünyasını barıştan ve istikrardan uzaklaştırmıştır. Adalet duygusu ve insanlık bir kez daha derin yara almıştır. Toplumlar, kendilerine güvenlik buhranı yaşatan bu eli silahlı organize çetelerden er ya da geç mutlaka temizlenecektir.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak Mısır halkına haklı mücadelesinde sabır ve metanet diliyoruz. Mısır’da 16 Haziran 2015 tarihinde verilen idam kararlarını kınıyor, lanetliyoruz. Sisi rejimi üzerinden ülkemize ve İslam coğrafyasına mesaj verme niyeti olanları çok iyi biliyor ve milletimizin onlara geçit vermeyeceğine inanıyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız.

Hamza Akbulut
TGTV Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

​BASIN BİLDİRİSİ RESMİ VEB SİTE LİNKİ:http://www.tgtv.org/destek-bat305dan-idam-sisiden.html
--

 
Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV)
 
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...