Pazartesi, 23 Mayıs 2016 17:45

KAHRAMANMARAŞ BULUŞMASI COŞKULU GEÇTİ

 

ASDER Şube Başkanları ve İl Temsilcileri   ile bazı üyelerimizin  bir araya geldiği KAHRAMANMARAŞ BULUŞMASI 21/22 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

  1. a.Toplantıda Genel Merkez, Şube Başkanları ve İl Temsilcilerimiz ile bir durum değerlendirilmesi yapılmış, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.
  2. b.E.Tuğg.Adnan TANRIVERDİ tarafından halkımıza açık Küresel Saldırının Hedefindeki İslam Dünyası, Bölgesel Sorunlar ve Çözüm Önerileri konusu konferans gerçekleştirilmiştir.
  3. c.K.Maraş’taki STK yetkilileri ile bir araya gelerek kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Kahvaltıdan sonra soru-cevap şeklinde bazı meselelerin çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur.
  4. d.Kahramanmaraş ve Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel yerleri ziyaret edilmiştir.
  5. e.Özellikte karşılıklı muhabbetin, samimiyetin, dostluğun pekiştiği, güzel birlikteliklerin oluşturulduğu harikulade bir program olmuştur.

Programın hazırlanmasında büyük özveri ve katkıları olan K.Maraş İl Temsilcimiz Şevket YEŞİLÖRDEK’e, tarihi mekanların ziyaret edilmesi, salon tahsisleri konusundaki desteklerini esirgemeyen, özellikle gösterdikleri yakın misafirperverlikleri nedeniyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile STK.yetkililerine, seçkin Yeni Ufuk Derneği yetkililerine,  Gaziantep’teki ziyaretlerde arkadaşlarımıza yardımcı olan İl Temsilcimiz Sadık Paksoy ile M.Abdullah KAPLAN’a ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine TEŞEKKÜR EDERİZ.

Vermiş olduğu güzel konfarans ve STK bilgilendirmesi nedeniyle E.Tuğg. Adnan TANRIVENDİ’ye,  uzaktan toplantıya katılan arkadaşlarımıza ve eşlerine ayrıca teşekkür ederiz.

 

ASDER YÖNETİM KURULU

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...