Salı, 07 Haziran 2016 17:12

TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ LANETLİYORUZ

7 Haziran 2016 (bugün) sabah 08.30 sularında İstanbul Vezneciler’de, haince yapılan terörist saldırı sonucu polislerimiz ve vatandaşlarımız şehit olmuş, onlarca vatandaşımız yaralanmıştır. Ramazanın ikinci gününde masum insanlara yönelik olarak haince yapılan bu saldırıyı ve tüm destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Teröristlerin hiçbir mukaddes ve vicdani değerle ilgilerinin olmadığı bu olayla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu tür saldırıları organize eden ve alçakça destek veren çevreler, bunun teröre karşı toplumsal birlik ve mücadele azmimizi daha çok artıracağını iyi bilmelidir. Teröre karşı kahramanca mücadele verirken bu mübarek günde şehadet şerbetini içen fedakar güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Faillerinin en kısa zamanda ortaya çıkarılarak hesabının sorulacağına inancımız tamdır.
Saygılarımızla.


YÖNETİM KURULU ADINA
Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI
ASDER Basın Sözcüsü
Son Düzenlenme Salı, 07 Haziran 2016 18:32
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...