Pazartesi, 27 Haziran 2016 18:36

TGTV Kardeşlik İftarı

TGTV nin organizasyonu ile 26 Haziran 2016 Pazar günü Diyarbakır’da Türkiye’deki bir çok sivil toplum kuruluşunun  Başkan ve yöneticileri ile Diyarbakır’daki STK lar ve kanaat önderlerinin katıldığı KARDEŞLİK İFTAR PROGRAMI gerçekleştirilmiştir. Programda ASDER’i  Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin KELEŞ temsil etmiştir.

İftar programından önce esnaf ziyareti gerçekleştirilmiş, sur bölgesi görülmüş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnaf ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

İftar’da güzel bir birliktelik oluşmuştur. STK temsilcileri görüşlerini dile getirmişlerdir. Necmettin KELEŞ ASDER’in bölge sorunlarının çözümü ile ilgili görüşlerini iki ayrı toplantıda dile getirmiştir.

Toplantı ve iftar oldukça verimli geçmiştir.

 

ASDER GENEL MERKEZİ

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...