Çarşamba, 29 Haziran 2016 17:36

TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

28 Haziran 2016   günü  İstanbul Atatürk Hava Limanında sivil şahıslara yönelik, haince yapılan canlı bomba saldırısı  sonucu polislerimiz ve vatandaşlarımız şehit olmuş, çok sayıda  vatandaşımız yaralanmıştır. Milletimizin başı sağolsun. Allah (c.c) vefat eden vatandaşlarımıza ve polislerimize rahmet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır versin. Yaralılara acil şifalar ihsan eylesin.
Ramazanın bu mübarek gününde  masum insanlara yönelik  haince yapılan bu saldırıyı ve tüm destekçilerini şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
Teröristlerin hiçbir mukaddes ve vicdani değerle ilgilerinin olmadığı bu olayla bir kere daha ortaya çıkmıştır.
Ülkemizde güzel gelişmelerin olduğu bu günlerde gerçekleştirilen bu hain  saldırının zamanlaması da manidardır.
Bu saldırıyı gerçekleştiren ve destek veren dışarıda ve içerideki şer odakları, ülkemizi güçsüz göstermeye, ülkemizin imajını zedelemeye, güvenli olmayan bir ülke konumuna düşürmeye çalışmaktadırlar.

Biz ASDER olarak ülkemizin gelişmesini ve güçlenmesini istemeyen hainlere karşı devletimizin  ve milletimizin yanında olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmeye devam edeceğiz. Güvenlik güçlerimizin her daim yanındayız. Bu hain güçler asla bizi bölüp, parçalayamayacak, ülkemizi dize getiremeyeceklerdir. 
Bu tür saldırıları organize eden ve alçakça destek veren çevreler, bunun teröre karşı toplumsal birlik ve mücadele azmimizi daha da  artıracağını iyi bilmelidirler.
Destekçilerinin en kısa zamanda ortaya çıkarılarak hesabının sorulacağına inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

ASDER Basın Sözcüsü

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...