Pazartesi, 14 Ocak 2019 16:37

Asder Genel Merkez Aralık 2018 Faaliyet Özeti

 

  1. Genel Başkanımız Prof.Dr.Nevzat TARHAN Konya Karatay Üniversitesinde 28 Aralık 2018 tarihinde çocuk ve aile konulu konferans vermiştir.
  2. 16/19 Aralık 2018 tarihlerinde AZERBAYCAN’ın Bakü kentinde yapılan 2. Avrasya Hukuk Kurultayına derneğimizi temsilen Av. Ahmet TAYLAN katılmıştır.
  3. TGTV Yemen İstişare Toplantısı 26.12.2018 tarihinde yapılmıştır. Derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Bülent Demir, Reşat Fidan ve Gürcan Onat katılmıştır. Toplantıda Kızılay Başkanı, Deniz Feneri Derneği ve İHH dan yetkililer Yemen konusunda sahadaki durumu katılımcılara aktarmışlardır.
  4. BELGELENEN TARİH konulu bir belgesel çalışmasına esas olmak üzere 28 Şubat dönemini yaşayanların hayat hikayelerini anlattıkları çekimler Asder Genel Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Yayınlanmadan önce üyelerimiz bilgilendirilecektir.
  5. Derneğimiz Üyelerinden Araştırmacılar Hakan ŞİMŞEK ve Sabri DUMAN tarafından yönetim kurulumuzun görüşü ve onayı alınarak üyelerimiz ile kapsamlı bir ANKET çalışması gerçekleştirilmiştir. Sonuç raporu daha sonra üyelerimiz ile paylaşılacaktır.
  6. Yeni seçilen Yönetim kurulu 16.12.2018 tarihinde yapmış olduğu toplantıda görev dağılımı yapmış olup, tevdi edilen görevler ve isimleri sitemizde yayınlanmıştır.
  7. Yazarlarımız tarafından çeşitli konularda yazdıkları kitaplar ile önceki yıllara ait bültenler, STK ve üye ziyaretlerinde hediye olarak takdim edilmek üzere Şube Başkanlıklarına gönderilmiştir.
  8. Dernekler Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile üyelerimizin bilgilerini tazeleme işlemleri çalışmasına başlanmış, üyelerimizin e posta adreslerine ve telefonlarına SMS göndererek üyelik bilgileri talep edilmiştir.
  9. GENÇ ASDER ADALET OKULU 2019 Sabahattin Zaim Üniversitesinde devam etmektedir. Konusunda uzman konuşmacılar katılımcılara çeşitli konularda bilgi sunmaktadırlar. 23.12.2018 tarihinde yapımcı yönetmen Mesut UÇAKAN’ın dersini dinledik.
  10. Asder yazarları çoğunluğu her hafta bir makale yazarak, gündem hakkında görüşlerini beyan etmekte, toplumumuzu aydınlatmaktadır. Yazarlarımızın makaleleri Asder sitesinde yayınlanmaktadır.
  11. Asder yazarları her hafta Asder Genel Merkezinde bir araya gelerek beyin fırtınaları gerçekleştirmektedirler.
  12. Yazarlarımız ulusal TV kanallarında yapılan açık oturumlarda ve haber programlarında gündem ile ilgili görüşlerini halkımız ile paylaşmaktadırlar.

 

 

Reşat Fidan

Genel Sekreter

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 Ocak 2019 17:00
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...