Pazartesi, 26 Kasım 2018 14:10

Yeni Seçilen Asder Yönetim, Denetim ve Haysiyet Divanı Kurulları

Değerli Arkadaşlarım,

24.11.2018 tarihinde yapılan Genel Kurul’da yapılan seçimde şahsıma ve arkadaşlarıma yeniden görev vermenizden dolayı genel kurula katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

1. Geçen dönemde yönetim kurulunda birlikte görev yaptığımız ve üstün performans göstererek bizlere destek veren;

- Ali COŞAR’a

- Av. Ahmet TAYLAN’a

- Çetin ÇANAK’a

- Gürcan ONAT’a

- Rıfat YEL’e

- Varol YÜKSEL’e gayretlerinden, uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.

1. Genel kurulda seçimi olmamasına rağmen yeni dönemde bilgi, fikir, görüş ve tecrübelerinden istifade edeceğimiz YİK (Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri) ile DK (Danışma Kurulu Üyeleri) isimleri ektedir. Belirtilen personel ile en az yılda iki defa bir araya gelerek fikir alışverişi yapmayı planlıyoruz.
  1. Yeni seçilen Yönetim, Denetim ve Haysiyet Divanı üyelerini tebrik ediyor, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum.

Prof.Dr. Nevzat TARHAN

ADALETİ KÜRESELLEŞTİRMEK

İNSANLIĞA BORCUMUZDUR

Okunma 453 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 26 Kasım 2018 16:46
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper