Pazartesi, 14 Kasım 2022 16:15

Basın Bildirisi

Basın Bildirisi:

İstiklal Caddesindeki rezil terör saldırısını lanetliyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

İnsanlık düşmanı terör örgütlerini ve tüm destekçilerini telin ediyoruz.

Bu saldırının devletimizin bağımsızlığına, geleceğine ve istikrarına yapıldığı aşikardır.

Ülkemizin son yıllardaki hamlelerini, özellikle savunma sanayisindeki gelişmişliğini ve bölgesinde güçlü bir devlet haline gelmesini hazmedemeyen emperyalist devletler; terör örgütlerini Türkiye’ye karşı eğitip, donatan ve taşeron olarak kullanan küresel güçler, bu saldırın baş sorumlusudurlar.

Bu terör girişimi, eli kanlı PKK terör örgütünün, kahraman güvenlik kuvvetlerimizin yürüttüğü etkin mücadele karşısında, bitiş noktasına geldiğinin en açık tezahürüdür.

Ülkemiz, her zaman, her şartta tüm terör örgütlerine karşı, milleti ve devletiyle birlik ve bütünlük içerisinde yılmadan mücadelesini sürdürecektir.  Bu saldırılar kararlılığımızı bozamayacaktır. Terör asla bizi yıldıramayacak ve kutlu yolumuzdan çeviremeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.   14/11/2022

Adaleti Savunanlar Derneği

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 Kasım 2022 16:20
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu kategoriden diğerleri: « BASIN DUYURUSU BASIN AÇIKLAMASI: »

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...