Salı, 29 Kasım 2022 14:51

BASIN AÇIKLAMASI:

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) adına, her türlü açıklama yapmak, kurumsal düşüncelerini ifade etmek yetkisi sadece Başkan ve Başkan vekilindedir.

Sayın Dr. Vehbi Kara, ASDER Yönetim Kurulunda hiçbir dönem görev almamıştır. 

Sayın Avukat Özlem Zengin hanımefendi hakkındaki nezaket dışı ifadeleri Vehbi Kara’nın tamamen şahsi görüşü olup, derneğimizin kurumsal görüşünü kesinlikle temsil etmemektedir. 

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'nun, Vehbi beyin şahsi görüşünü derneğimizle ilişkilendirmesini maksatlı ve iyi niyetli bulmayarak reddettiğimizi, derneğimiz hakkında farklı algı oluşturma gayret ve çabalarını şiddetle kınadığımızı, tezviratların sürdürülmesi halinde ise hukukçularımız tarafından gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını, kamuoyuna saygı ile duyururuz.

ASDER Yönetim Kurulu

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 Kasım 2022 13:35
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...