Salı, 29 Kasım 2022 14:51

BASIN AÇIKLAMASI:

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) adına, her türlü açıklama yapmak, kurumsal düşüncelerini ifade etmek yetkisi sadece Başkan ve Başkan vekilindedir.

Sayın Dr. Vehbi Kara, ASDER Yönetim Kurulunda hiçbir dönem görev almamıştır.

Sayın Avukat Özlem Zengin hanımefendi hakkındaki nezaket dışı ifadeleri Vehbi Kara’nın tamamen şahsi görüşü olup, derneğimizin kurumsal görüşünü kesinlikle temsil etmemektedir.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'nun, Vehbi beyin şahsi görüşünü derneğimizle ilişkilendirmesini maksatlı ve iyi niyetli bulmayarak reddettiğimizi, derneğimiz hakkında farklı algı oluşturma gayret ve çabalarını şiddetle kınadığımızı, tezviratların sürdürülmesi halinde ise hukukçularımız tarafından gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını, kamuoyuna saygı ile duyururuz.

ASDER Yönetim Kurulu

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 Kasım 2022 13:35